Minden ami fontos

Így közlekedtek ti! - rajzpályázat

Temérdek remekbe szabott alkotás bírálata izzasztotta meg kollégáinkat

Több száz remekmű érkezett az „Így közlekedtek ti” című rajzpályázatunkra. A próbatételt a Pest Vármegyei Baleset-megelőzési Bizottság hirdette meg óvodások, és általános iskolások számára. Három kategóriában (ovis, alsós, felsős) négy-négy lurkót díjaztunk ajándékcsomaggal, sportszer vásárlási utalvánnyal, rajzkészlettel.

Lássuk be, a leginkább irigylésre méltó szerep Ezredesünknek (dr. Gyetvai Tibor, rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes) jutott, akinek nagy valószínűséggel ilyen rövid idő alatt, ennyi gyönyörű ifjú hölgy és stramm fiatalember kezét sosem volt és nem is lesz alkalma megfogni.

Túlzás nélkül állítjuk, a gyerekek lenyűgöztek minket. Kicsik, nagyobbacskák, kiskamaszok, kamaszok - varázslatos volt látni az ő szemükkel azt a világot, amit közlekedésnek hívunk. Rengeteg gondolatuk van a témában, megannyi ismeretük is – erről árulkodnak alkotásaik. Színes, vagy fekete-fehér, grafit, festék, filc, vagy éppen zsírkréta; ahogy a technika, úgy a témával kapcsolatos gondolatok is sokfélék.

Itt és most csak a legjobbakat szedtük csokorba, de mind a 911 ( mint a külföldi segélyhívó!!) gyermeknek - köszönjük, hogy megmutatta nekünk tehetségét, kreativitását és megosztotta velünk a közlekedéssel kapcsolatos gondolatait, tapasztalásait!

Gratulálunk! Találkozzunk legközelebb is!

Forrás:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100093697706131

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search