Minden ami fontos

A Dunakeszi Rendőrkapitányság és a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság két tankerületi igazgatót érintően nyomoznak.

Vesztegetés elfogadása és sikkasztás megalapozott gyanúja miatt nyomoznak két tankerületi igazgatót érintően a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányságon és a Dunakeszi Rendőrkapitányságon.

Egy harmadik esetben, amelyben szintén egy tankerületi vezető volt érintett, megszüntették a nyomozást, mivel a hatóság szerint nem történt bűncselekmény – válaszolta a Népszava kérdésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

A lap azután fordult az ORFK-hoz, hogy a 24.hu megírta: őrizetbe vették az egyik fővárosi tankerületi központ gazdasági vezetőjét, mert a gyanú szerint úgy manipulált egyes közbeszerzési eljárásokat, hogy az előre kiválasztott vállalkozások nyerjenek. Azzal is gyanúsítják, hogy a központ felügyelete alá tartozó intézmények kiadásainak igazolására fiktív számlákat állíttatott ki. A gyanúsítás szerint több tízmillió forinthoz juthatott így a gazdasági vezető, akinek kezdeményezték a letartóztatását.

A tankerületi központok felügyeletét ellátó Klebelsberg Központ (KK) személyiségi jogokra hivatkozva nem árulta el a Népszavának, hogy melyik tankerületi központról van szó, azt viszont közölték, hogy az érintett még a tankerületi központ alkalmazásában áll. A Tanítanék Mozgalom pénteken a Belső-Pesti Tankerületi Központ épületének ajtajára Ne lopj! feliratú táblákat ragasztott.

 

Forrás:

https://www.szabadeuropa.hu/a/tankeruleti-vezetok-erintettek-korrupcio-gyanujaval-miatt-zajlo-nyomozasokban/32905554.html

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search