Minden ami fontos

Lángba borítom ma éjjel a várost, érkezett a Váci Rendőrkapitányságra az üzenet

„Jó nagy viccnek szánta”, hogy városok felgyújtásával fenyegetőzik egy 27 éves férfi. A Pest vármegyei rendőrök bűnügyi őrizetbe vették, a bíróság elrendelte személyi szabadságának korlátozását.

A Váci Rendőrkapitányság funkcionális e-mail-címén 2024. január 15-én délután landolt egy üzenet: „Lángba borítom ma éjjel a várost”.

Halasztást nem tűrt e rövidke mondat, kollégáink azonnal intézkedtek az üzenet küldőjének azonosítására, és értesítették a társszerveket.

Mindössze pár óra kellett, hogy a nyúlfarknyi információból eljussanak egy 27 éves férfihoz, kora este Budapest egyik IV. kerületi lakásában kattant bilincs a kezén. Mint kiderült, más egységeknek is küldött hasonló tartalmú levelet, egyes esetekben kiegészítve azzal, hogy „lőfegyvert és lőszert tartok”, „felrobbantom az egész várost – Allahu Akbar” vagy „a Hamász nevében terrortámadást tervezek”.

Tettét igen furcsa módon sikerült magyaráznia, miszerint kedvenc zenekara a Hooligans, és a Lángba borítom a várost című nótájuk szolgáltatta számára az alapötletet. Egyebekben „jó nagy viccnek szánta” tettét, nem utolsósorban kíváncsi volt arra is, hogyan érkeznek ki a bevetési egységek otthonához.

Ez bizony nagyon rossz vicc volt, valótlan fenyegetőzése miatt felelősségre vonják. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a férfit őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta. Terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntettének gyanúja miatt folytatják le vele szemben az eljárást.

 

Forrás:

https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/letartoztatasban-10

Video:

https://youtu.be/BdsmUpe3o34?si=6U7D9dQ3MHHegGpz

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search