Minden ami fontos

A 2024-es vb-döntő lett minden idők legnézettebb dartsközvetítése

A 16 éves Luke Littler minden idők legfiatalabb játékosa lett, aki a PDC darts-világbajnokságon bejutott a döntőbe, ami eleve óriási sztori, de Luke Humphriesé sem kicsi. A 28 éves játékos október óta nem talált legyőzőre, és végül Littlert is megverte, így világelső lett.

Ez elég is volt ahhoz, hogy a 2024-es vb-döntő nézettsége minden várakozást felülmúljon: Magyarország történetének eddigi legnézettebb dartsközvetítése lett: 231 ezren követték végig a Sport1 élő közvetítését.

A Sport1 ebben az idősávban a kereskedelmi szempontból kiemelten fontos 18-49 éves férfiak körében 14,3%-os közönségaránnyal a nagy kereskedelmi csatornákat is megelőzve a legnézettebb csatorna volt, akárcsak 11,7 százalékkal a teljes 18-49 év közötti lakosság körében.

December 15. és január 3. között rendezték a londoni Alexandra Palace-ban a PDC-dartsvilágbajnokságot. Ebben az időszakban már évek óta a darts a legnépszerűbb sportág, és ez évről évre erősödik is. A Nielsen Közönségmérés adatai alapján a Sport TV élő dartsközvetítéseibe 1,3 millióan néztek bele ebben a három hétben.

Nem kell sokat várni arra, hogy visszatérjenek a darts nagyágyúi, hiszen a Sport TV-n január 18-án már képernyőre kerül a Bahrain Darts Masters, és 2024-ben olyan további PDC-tornákat láthatunk majd a Sport1-en és a Sport2-n, mint a 17 versenyből álló Premier League, a hét állomásos World Series of Darts, és annak döntője, a World Series of Darts Finals, továbbá a Masters, a UK Open, a World Cup of Darts, a World Matchplay, a World Grand Prix, az Európa-bajnokság, a Grand Slam of Darts, a Players Championship Finals, valamint az egészet megkoronázandó, december közepétől a PDC-világbajnokság.

A Sport1 volt 2023-ban a legnézettebb minden korosztályban

A decemberi adatokkal együtt immár a rendelkezésünkre áll minden információ a 2023-as év nézettségeivel kapcsolatban, ami rendkívül hízelgő a Sport1-re nézve: A Nielsen Közönségmérés adatai alapján ugyanis az elmúlt évben is a Sport1 volt a legnézettebb kereskedelmi sportcsatorna minden kiemelt korosztályban és célcsoportban.

Forrás:

https://player.hu/sport-3/a-2024-es-vb-donto-lett-minden-idok-legnezettebb-dartskozvetitese

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search