Minden ami fontos

Párizsba indultak, Dunakesziig jutottak – Budapest felett fordult vissza az Air France járata ma reggel

Az egyik hajtómű meghibásodása miatt a felszállás után nem sokkal visszafordult a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre a francia légitársaság Budapest–Párizs járata január 5-én, pénteken reggel – írta meg az Airportal.hu.

Az Air France AF 1695-ös számú járata, egy Airbus A320-200-as reggel fél hét előtt néhány perccel indult el a budapesti repülőtérről. A járat pilótája röviddel a felszállást követően az egyik hajtómű meghibásodását jelentette a légiforgalmi irányításnak, és jelezte, hogy visszafordul a repülőtérre.

Az Airbus egy kör megtételét követően mintegy húsz perccel később biztonságosan leszállt a budapesti repülőtéren, majd a Budapest Airport tűzoltóságának egységei kíséretében a kijelölt állóhelyre gurult. 

A Flight Radaron elérhető térképen jól látszik, hogy a gép a XIII. kerület felett kezdett el fordulni, majd Dunakeszi környékéről indult vissza a reptérre. 

A gép fedélzetén a személyzettel együtt 148 ember utazott. Közben kiderült: a Mandiner munkatársának rokona is a gépen utazott volna Franciaországba. Mint a visszafordított gép utasa fogalmazott:

Időben felszálltunk, de nagyjából tíz perc után egy hangos pukkanást hallottunk, mintha villámlott volna. Utána nagyon alacsonyan repültünk végig, tettünk egy kört, és újra leszálltunk Budapesten.

A portál információi szerint a kényszerleszállás után az utasokat arra kérték, vegyék fel bőröndjeiket, így vélhetően újra be kell csekkolniuk majd. A helyszíni beszámoló alapján a magyar repülőtér munkatársai professzionálisan kezelték a helyzetet. Gyors intézkedésüknek hála a meginterjúvolt

Forrás:

https://magyarnemzet.hu/belfold/2024/01/parizsba-indultak-dunakesziig-jutottak-budapest-felett-fordult-vissza-az-air-france-jarata-ma-reggel?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search