Minden ami fontos

Így tudsz Kanadában letelepedni állami segítséggel

Expressz Bevándorlási Program segít téged!

1.  KANÁDÁNAK SZÜKSÉGE OLYAN SZAKEMBEREKRE, MINT ÖN!

A kanadai bevándorlási rendszer és a kanadai társadalom egészének egyik jellemzője, hogy nagyra értékeljük a leendő bevándorlókat – Önt és családját. Törekszünk arra, hogy szorgalmas embereket hozzunk be az országba és jutalmazzuk meg őket kanadai állandó lakhellyel (PR). A kanadai PR kártyával, amely hasonló az amerikai zöld kártyához, a birtokos Kanada bármely részén élhet és ott dolgozhat, ahol akar. Nemcsak ez, hanem a kanadai állampolgárság megszerzéséhez vezető út is.

2.  MI AZ EXPRESS BEVÉTEL

Az expressz beléptetési rendszer a Kanadai Bevándorlási, Menekültügyi és Állampolgársági Hivatal (IRCC) új lehetősége a Szövetségi Szakmunkás Program, a Szövetségi Szakképzett Kereskedelmi program és a Kanadai Tapasztalati Osztály programba történő jelentkezések kezelésében 2015. január 1-től. A feldolgozási időszak a kanadai állandó tartózkodási vízum megszerzéséhez ebben a rendszerben 6 hónapnál rövidebb.

3.  HOGYAN MŰKÖDIK

Röviden, a pályázók alapvetően egy érdeklődési nyilatkozatot nyújtanak be az IRCC-nek, kiemelve készségeiket és bizonyítványaikat. Ezt követően a jelentkezőket azonosítják a hasonló szakmai háttérrel rendelkező személyek csoportjából. Magas vagy alacsony besorolása azonban attól függ, hogyan nyújtja be a kezdeti jelentkezését. A legmagasabb rangú jelölteket időről időre kivonják a csoportból és felkérik őket, hogy jelentkezzenek a kanadai állandó lakhelyre.

4.  KANADAI MUNKÁLTATÓK

Az Express Entry rendszer egyik érdekes aspektusa a kanadai munkaadók szerepe a bevándorlási folyamatban. A rendszer részeként felkérjük, hogy hozzon létre egy profilt a kanadai kormány hivatalos állásbanki adatbázisában. Ezzel a munkaadók képesek lesznek megfelelő kanadai személyt találni egy pozíció betöltésére, hogy egy olyan személyt tudjanak toborozni a leendő jelentkezők köréből, akik Kanadába kívánnak bevándorolni. Ha egy kanadai munkaadó állást ajánl Önnek, az Express Entry poolban elért rangja nő és megnő az esélye arra, hogy állandó tartózkodásra hívják meg. Ily módon a kanadai munkáltató közvetetten szponzorálja az Ön jelentkezését és a fájl gyorsan nyomon követhető a rendszeren keresztül. Ennek ellenére, ha a munkaadó a vártnál hamarabb akarja Önt az országban, kérhetnek kettős szándékú munkavállalási engedélyt az Ön nevében és szponzorálhatják a kanadai állandó tartózkodási engedély iránti kérelmét. Munkaerő-piaci hatásvizsgálatot kell végeznie arra az esetre, ha PR-t kívánnak szponzorálni, függetlenül attól, hogy egyidejűleg kanadai munkavállalási engedélyt kérnek-e, hogy gyorsabban eljuthasson Kanadába.

5. HOGYAN SEGÍTHETÜNK

1) KIVÉTELES KÉSZSÉGEINEK ÉS TEHETSÉGÉNEK MEGJELENÍTÉSE AZ ÁLLÁSBANK/MYCIC PROFILON

  • Szorosan együttműködünk Önnel a két különálló profil létrehozásában, hogy támogassuk a kanadai PR-re való jelentkezését.
  • Az 1. profil a kanadai kormány hivatalos Job Bank adatbázisához tartozik, amely folyamatosan lépést tart Önnel és kapcsolatban marad a munkaerőt kereső kanadai munkaadókkal.
  • A 2. profil az Express Entry poolhoz tartozik, amellyel pályázatát rangsorolják a többi, azonos képesítéssel és képességekkel rendelkező, kanadai bevándorlásra jelentkezni kívánó jelentkezővel szemben.

2) HOZZÁFÉRÉS A PROICC KANADAI FOGLALKOZTATÁSI TANÁCSADÓHOZ

  • Önéletrajzát és kísérőlevelét személyesen kezeli és gondosan összeállítja a kanadai munkaügyi tanácsadó. Ez a kanadai foglalkoztatási normák szerint történne, hogy maximalizálja az esélyét arra, hogy állásajánlatot kapjon Kanadából. A közösségi médiában való jelenlétének megtervezésén és kialakításán is végigvezetik Önt, hogy vonzó jelöltté váljon a munkáltatók számára. A közösségi média hihetetlen eszköz a szakmai hálózat bővítésére, ha megfelelően végzik. Tanácsadója felkészíti Önt a legjobb gyakorlatokra. Ennek célja, hogy olyan kapcsolatokat hozzon létre a közösségi médiában, amelyek kanadai állásajánlatot jelenthetnek Önnek.
    Ha egy kanadai munkaadó interjút ajánl fel Önnek, tanácsadója ugyanúgy segíthet a felkészülésben, ha olyan próbainterjút készít, amely egy tipikus kanadai állásinterjú feltételeit és kérdéseit utánozza. Ha állásajánlatot kap egy kanadai munkáltatótól, a ProICC csapata szorosan együttműködik Önnel és munkáltatójával, hogy támogassa a szükséges munkaerő-piaci hatásvizsgálatra, majd később a kanadai munkavállalási engedélyére vonatkozó jelentkezését.

3) A VÍZUM MEGADÁSÁNAK ESÉLYÉNEK JAVÍTÁSA

  • Az, hogy kiválasztják-e az Express Entry csoportból vagy sem, két nagy tényezőtől függ: az iskolai végzettségtől és a munkatapasztalattól. Ügyvédekből és jogi szakemberekből álló csapatunk egytől egyig dolgozik Önnel annak érdekében, hogy minden szakképzett munkatapasztalatát a megfelelő NOC kód alá sorolják és megfelelően kategorizálják. Ezenkívül tanácsot és segítséget kap az oktatási képesítési értékelések összegyűjtéséhez. Biztosítjuk, hogy a legmagasabb átfogó rangsorolási pontszámot (CRS) kapja az iskolai végzettség és a képzés során.

4) INGYENES NYELVKÉPZÉS

  • Amellett, hogy segítünk Önnek a nyelvvizsgák tervezésében és ütemezésében, szolgáltatási szabványunk részeként hozzáférést biztosítunk Önnek (ügyfeleinknek) az IELTS oktatói erőforrásokhoz és szolgáltatásokhoz. Ennek célja, hogy sikeresen le tudja tenni a nyelvvizsgát, és ami még fontosabb, kiváló legyen rajta.

5) TELEPÜLÉS KANADA SZOLGÁLTATÁSOKBAN

  • Ügyvédi csapatunk és képzett bevándorlási szakembereink szakértelmükkel végigvezetik Önt a kanadai bevándorlási folyamat különböző szakaszain. A bevándorlási kérelmétől kezdve az új kanadai élet kezdetéig a ProICC gondoskodik róla. Hatalmas segítségünkkel soha nem fogja egyedül érezni magát.
  • Egyéni konzultációkat kínálunk ügyfeleinknek, és forrásokat biztosítunk számukra, hogyan alkalmazkodhatnak az új kanadai élethez. Tapasztalt csapatunk szakszerűen felkészíti és felkészíti Önt olyan témákban, mint a bankügy, a megfelelő szállás keresése, a közszolgáltatásokhoz való hozzáférés, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet kanadai életéből. Szívesen adunk tanácsot abban is, hogyan vigye el szeretteit az országba, és legyünk együtt Önnel egy nagylelkű családi/szülői szponzorációs programunk révén.

6) TARTOMÁNYI JELÖLT ÉRTÉKELÉS ÉS TANÁCS/FOLYAMATOS TÁMOGATÁS

  • Folyamatosan és következetesen figyelemmel kísérjük az összes elérhető tartományi jelöltprogramot, amint megjelennek. Ezzel megerősítjük alkalmas jelöltként való alkalmasságát. Tanácsot adunk a CRS-pontszám növelésének és a tömegből való kitűnésének lehetséges módjairól is.

 

A ProICC-nél csúcsminőségű, világszínvonalú szolgáltatásokat kínálunk és hihetetlen sikeres ügyfelekről híres. Több mint 15 éves tapasztalatunkkal képesek vagyunk zökkenőmentesen végig vezetni Önt a kanadai bevándorlási folyamaton.

Segítünk, hogy egyszerű legyen – próbálja ki ingyenes online felmérésünket, amellyel kiértékelhetjük a kapott információkat, és amint tudunk, felvesszük Önnel a kapcsolatot kanadai bevándorlási lehetőségeivel.

Forrás:

https://proicc.com/canada-immigration/express-entry

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search