Minden ami fontos

Határozott cél a Megye I. a VSD felnőtt csapatának!

A VSD labdarúgó Szakosztályvezetőjével, Zalaegerszegi Tamással cseréltünk gondolatokat a felnőtt csapat fél évi teljesítményéről, kik a tabella első helyén végeztek az őszi szezon lezárultával.

Ezekből idézünk néhányat:

 „Érzékenyen érintette mind az egyesületet, mind a szakosztályt, hogy a csapat kiesett a Megye I.-ből. Tekintettel arra, hogy a visszajutás a Megye I.-be a határozott célunk, így kezdtünk neki az idény előtti csapatépítésnek is. Nagy segítséget és biztos hátteret jelentett a SAMSUNG-al történt támogatási szerződés is ebben a folyamatban.”

„ Két irányban indultunk el:
Az egyik: irány új játékosok igazolása volt, mely kifejezetten eredményesnek értékelhető. A teljesség igénye nélkül gondolok itt a csoport legtöbb gólt lövő játékosára, Tárkányi Gergőre, Bodnár Istvánra, Huszarik Zsoltra, de régebben is itt játszó játékosra, mint például Huller Ádámra.

Másik irány az utánpótlás csapataiból felhozott játékosok, kik – volt időszak mikor sérülések és eltiltások sújtották a csapatot – meglepően jól helyt álltak, mint például Ráth Kolos és Petroff Norbi. Az utolsó mérkőzésen már a csapatkeretben két U17-es játékos is helyet kapott Benedek Bence Marcel és Cotirlan Máté személyében.

„A szezon utolsó harmada sérülések miatt is nehéz szakasza volt a csapatnak, de a mind a rutinos, évek óta itt játszó játékosok tapasztalata, küzdeni akarása a fiatalok lelkesedésével eredményesen abszolválta ezt az időszakot.”

„Mindezekből adódik, hogy a játékosállományt bővíteni kell a tavaszi idényre. Itt kifejezett cél a középpálya és védelem erősítése, melyben munkálkodunk.”

„Az őszi szezon lezárásával, ahol a csapat a tabella első helyén végzett, 13 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel, 40 ponttal, 52-8-as gólaránnyal, annak minden tagjának gratulálni tudunk a szakosztály és a szurkolók nevében is.”

„Jó érzés, hogy a VS Dunakeszi felnőtt csapatára, ma már az Északi csoportban mindenképp győzelemre esélyes csapatra tekintenek. Reméljük a kitűzött célunk is teljesül a szezon végeztével és vissza tudunk jutni a Megye I. csapatai közé.”

(kc)

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search