Minden ami fontos

Dunakeszin Csank János a Pest megyei amatőr válogatotthoz kereste a játékosokat

Csank János, a november 30-án és december 1-jén Füzesgyarmaton megrendezendő regionális selejtezőtornára készülő Pest megyei amatőrválogatott szakmai igazgatója a hétvégén, Dunakeszin megtekintette a megyei I. osztályban az ősz rangadóját, amely a vendég Viadukt-Biatorbágy 1–0-s sikerét hozta a hazaiakkal szemben. Az egykori szövetségi kapitány nem titkoltan a keret összeállításakor még szóba jöhető labdarúgók teljesítményét figyelte árgus szemekkel.

A találkozót követően a mesteredző – a találkozóra ugyancsak kilátogató Benkő Tamással, az MLSZ Pest megyei igazgatójával közösen – még sokáig időzött az impozáns Magyarság Sporttelepen, lévén előbb a kiszemelt játékosok vezetőivel (Temesvári István elnökkel és Kecskés Zoltán szakvezetővel dunakeszi, míg Galántai Zsolt ügyvezetővel biatorbágyi oldalon) egyeztetett azok meghívásáról, majd magukkal a labdarúgókkal is váltottak néhány szót. Csank János készséggel osztotta meg tapasztalatait honlapunkkal.

Részlet a MLSZ Pest Megyei Igazgatóság cikkéből:

"– Hogy tetszett önnek az ősz "megye-egyes” csúcsrangadója?
– Színvonalas, jó kis mérkőzés volt. Az első játékrészben a hazaiak előtt több lehetőség adódott, majd a folytatásban inkább a Biatorbágy állt bele jobban a találkozóba. Mint minden, ehhez hasonlóan komoly téttel bíró összecsapás háromesélyes, s ez igaz volt erre a kilencven percre is, amelyet végül nem érdemtelenül nyertek meg a vendégek.
– Milyen poszton, posztokon figyelt meg játékosokat?
– Elsősorban belső védőt néztem, a szakmai stábbal oda keressük még a legjobb megoldást. A Biatorbágyban futballozó Stadler Bence például kifejezetten jó benyomást tett rám. Több játékost is ismertem korábbról a két együttes keretéből, akiket a soron következő edzésre is meghívunk. Úgy általánosságban véve, az általam kiszemeltek közül többekről – akár a korábbi mérkőzéseken, akár most, ezen a találkozón – sajnos kiderült, hogy nem vehetők számításba, mert a szabályok nem teszik lehetővé a szerepeltetésüket."

A teljes cikket itt olvashatod!

https://pest.mlsz.hu/hir/csank-janos-bizakodo-de-tudja-akadnak-meg-kerdojelek?fbclid=IwAR05c4ab0IF1qcC4U6nj54-ASJmdFSC3vMc9wjJy50wJfVwhddTxeRQt8W4

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search