Minden ami fontos

A Control-X Medical Zrt. orvostechnikai vállalat komplex fejlesztést hajt végre Dunakeszin

A Control-X Medical Zrt. orvostechnikai vállalat komplex fejlesztést hajt végre Dunakeszin az Európai Unió és a magyar állam 1,181 milliárd forint visszatérítendő támogatásának felhasználásával - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A várhatóan 2024. decemberében záruló projekt a Széchenyi Terv Plusz programon belül a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Pluszban (GINOP Plusz) valósul meg.

A közleményben hangsúlyozták, a vállalkozás célja, hogy Közép-Európa vezető röntgengyártó vállalatává, világszinten pedig az egyik kiemelt digitális felvételi röntgenrendszereket gyártó piaci szereplővé váljanak.

Ezeket a célokat együttesen támogatja a nagyvolumenű komplex fejlesztés, amelyben egy 3800 négyzetméteres új, megújuló erőforrásokat alkalmazó, Ipar 4.0 alapokra épülő, háromszoros kapacitásbővítéssel járó működési bázist építenek - tették hozzá.

A projektben fejlesztik az IT-hátteret, vezető külföldi szakkiállításokon jelennek meg, és egyes üzemi folyamatokra tanácsadási szolgáltatás vesznek igénybe.

A vállalat továbbá modern röntgengenerátor fejlesztésén is dolgozik, amivel jelentősen növelheti az általa gyártott radiológiai berendezések hozzáadott értékét - ismertették.

A Control-X Medical az MTI érdeklődésére közölte, hogy a társaság 2023-ban mintegy 2,04 milliárd forint értékesítési árbevételt ért el a 2022. évi 2,23 milliárd forint után, az adózott eredménye 2023-ban 192 millió forintot tett ki az előző évi 329 millió forinttal szemben.

 

Forrás:

https://profitline.hu/a-control-x-medical-komplex-fejlesztest-hajt-vegre-dunakeszin-462692

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search