Minden ami fontos

Idegen alak guggol éjjel a dunakeszi család ablakpárkányán

Attila május 29-én hajnalban arra ébredt, hogy egy idegen alak guggol a szobája ablakában, fél lábbal már bent az ingatlanban. Attila ráordított, de a férfi még így is el tudott lopni egy ritka családi örökséget.

A jó idő beköszöntésével egyre gyakrabban nyitunk ablakot, amikor otthon tartózkodunk. Mivel már sokszor éjjel is kellemes 15 fok körül van a hőmérséklet, így sokan már nyitott ablaknál alszanak. Így tett Attila is, aki Dunakeszin él, az Alagi részen, kertes házas övezetben, az Attila utcában. Május 29-én hajnalban azonban nem volt jó ötlet nyitva hagyni az ablakokat: Attila arra ébredt, hogy egy idegen alak guggol az ablakpárkányán.

„Arra ébredtem, hogy egy alak guggol az ablakpárkányomon”

besurranó tolvaj az utcafrontra nyíló hálószobaablakon keresztül próbált bejutni Attila otthonába. Még szerencse, hogy pont abba a szobába mászott be, ahol Attila aludt, így ő egyből észrevette a férfit.

Szerdán, hajnali 4:13 kor arra ébredtem, hogy egy alak guggol az ablakpárkányomon, fél lábbal már bent a hálószobámban. Ráordítottam, hogy mégis mi a f*szt csinálsz te itt!? Felugrottam az ágyból, mire ő beugrott, megfogta a nagymamámtól örökölt zenélő ékszerdobozt, majd kiugrott és elrohant 

– mesélte a Borsnak Attila, aki úgy látta, hogy a Dunakeszi vasútállomás felé rohant az illető, így ki tudja, hogy merre garázdálkodik még.

– Sajnos még a lábát sem tudtam elkapni. Utána tekertem gyorsan biciklivel, de már sehol nem találtam a környéken. Viszont a zenélő ékszerdoboz meglett két utcával lejjebb a fűben – tette hozzá Attila, aki Facebook-posztban figyelmeztette a Dunakeszin élőket, hogy legyenek nagyon óvatosak. Attila maga sem hitte volna, hogy ez valaha megtörténhet. Csütörtökön el is ment a rendőrségre bejelentést tenni az esetről.

Dunakeszi más részein is furcsaságokat tapasztalnak 

Miután Attila a Facebookon figyelmeztette a besurranóra a helyieket, többen is jelezték, hogy az ő környékükön is furcsaságokat tapasztaltak.

A lakótelepen is járkálnak. Villanyóra cserére hivatkoznak 

– írta az egyik kommentelő.

– Keddről szerdára virradóra a Mikszáth utcában és a Sződi utcában is voltak, itt kocsit törtek fel – írta egy másik dunakeszi lakos hozzászólásban.

Forrás:. https://www.borsonline.hu/aktualis/2024/05/idegen-alak-guggol-ejjel-a-dunakeszi-csalad-ablakparkanyan?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator#google_vignette

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search