Minden ami fontos

Gázórások Figyelem, Változás érkezik február 1-től!

2024 Főbb változások:

Mérsékelt árváltozás a forgalmi díjakban. A múlt év hatalmas növekedése mellett idén mérsékelt változásokat látunk, főként a díjak kiegyensúlyozása történt meg. Ebben az évben csak a 20 m3/h alatti felhasználók forgalmi díjai emelkedtek, míg a 20 m3/h feletti POD-ok esetén a forgalmi díj csökkent.

Az előző évhez képest az elosztói kapacitásdíjak változása hasonlóan kisebb méretű, itt a nagyobb fogyasztóknak volt rosszabb a helyzete, és a 20 m3/h alatti órával rendelkező fogyasztók kapacitásdíja emelkedett a legkevesebbet.

Változás várható minden FGSZ (szállítórendszeri) rendszerhasználati díjban, – beleértve a hazai átadási pontokat és a határkeresztelő kapacitásokat, valamint a forgalmi díjat is. A betáplálási pontokon 10%-kal, a kiadási pontokon pedig 5%-kal nő a kapacitás költsége. A legnagyobb változás a szagfelismerési díjban történik, ez 36%-kal nő. Általánosságban a változás körülbelül 10%.

Az elosztási hálózati díjak is változnak. A kapacitási költségek növekednek, de a forgalomarányos díjak többsége csökken. A 20 m3/h alatti mérővel rendelkezők a legrosszabb helyzetben vannak idén, nekik ez az egyetlen díjuk, amely nő, de a kapacitásdíjuk a legkevesebbet nő nekik. Az 500 m3/h feletti mérővel rendelkezők megérzik az előző év nagy növekedését, mivel mérsékelt csökkenést tapasztalhatnak a forgalmi díjaikban, de a kapacitásdíjuk nagyobb mértékben emelkedik.

Teljes cikk itt olvasható:

https://www.bikuci.hu/friss-hirek-gazorasok-figyelem-valtozas-erkezik-februar-1-tol-ime-a-fizetendo-osszegek-ugyan-mar-most/

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search