Minden ami fontos

Közel háromszorosára növelte Dunakeszi bölcsődei kapacitását ez a most zárult fejlesztési csomag

A legutolsó beruházásban 2019-ben épült, 4 csoportszobás, 56 férőhelyes intézmény befogadóképessége a duplájára emelkedett.

Lezárult a dunakeszi Napsugár Bölcsőde bővítése, a fejlesztés után az intézmény sajátos nevelési igényű gyerekek számára is ellátást tud biztosítani - tájékoztatta az MTI-t a város önkormányzata. A projektet a közbeszerzési adatok szerint a Struktor Építőipari és Szolgáltató Kft. kivitelezte.

Elkészült az új épület, a csoportszobák, a belső kialakítás, a kert és a játszóudvar - írták a közleményben. A fejlesztéssel a 2019-ben épült, 4 csoportszobás, 56 férőhelyes intézmény befogadóképessége a duplájára emelkedett.

A bővítésnek köszönhetően a 2023/2024-es nevelési évtől a sajátos nevelési igényű (SNI) gyermekek ellátása is biztosított. A bölcsődebővítés a Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) keretében elnyert csaknem 880 millió forint vissza nem térítendő támogatás mellett 160 millió forint önkormányzati önerő felhasználásával valósult meg. 

Dunakeszin négy önkormányzati fenntartású bölcsőde működik, a beruházás révén szeptembertől 322 főre nő az önkormányzati bölcsődei férőhelyek száma a városban - írták. "A 2010-es program utolsó fejezete ez a bölcsődefejlesztés, amely a 12 évvel ezelőtti állapothoz képest - 9 csoport és 126 férőhely - 23 csoportot és 322 férőhelyet eredményez. Ez közel háromszoros bölcsődeiférőhely-növekedés 12 év alatt. A beruházás egyik sarkalatos eleme, hogy olyan csoportméretek legyenek, ahol az SNI-s gyerekek számára is tökéletesen biztosított a szakszerű ellátás" - idézték a közleményben Dióssi Csaba polgármestert.

 

Forrás:

https://magyarepitok.hu/mi-epul/2023/09/kozel-haromszorosara-novelte-dunakeszi-ovodai-kapacitasat-ez-a-most-zarult-fejlesztesi-csomag

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search