Minden ami fontos

Jürgen Klopp véleménye Szoboszlai Dominik igazolásáról

Jürgen Klopp rendkívül izgatottan várja Szoboszlai Dominik azonnali és hosszú távú hatását a Liverpool játékosaként.

 "Az első dolog, amit elmondhatok, üdvözlöm Liverpoolban, Dominik. Tudom, mennyire izgatott, hogy itt lehet velünk, ezért fontos megértenie, hogy mindannyian igazságosak vagyunk. mint izgatottan őt.

"Már van némi tudásunk Dominikról, mint ellenfélről, mert volt néhány nagyon kemény meccsünk a Red Bull Salzburg ellen, amikor még ott volt a játékos, és azt hiszem, mindenki, aki látta ezeket a meccseket, rájött, hogy még abban a szakaszban volt igazán érdekes kilátás.

„Biztos vagyok benne, hogy akkoriban még tinédzser volt, és azóta nagyot lépett előre – Lipcsébe költözött, nagyon-nagyon jól szerepelt a Bundesligában, játszott a magyar válogatottban, majd szövetségi kapitány lett. csapat hihetetlenül fiatalon.”

"Ezek megfelelő pozitívumok, és ez még azelőtt történt, hogy a labdarúgó tulajdonságaira gondolnánk. Nem fogok túl sokat mondani róluk ebben a szakaszban, kivéve, hogy határozottan azok a fajták, amelyek remélhetőleg sok élvezetet okoznak majd, és segítenek abban, hogy eredményeket elérni.

"De nincs nyomás. Dominik még nagyon fiatal játékos. Rengeteg fejlődés vár rá, és ez azt jelenti, hogy érdemes türelmesnek lennünk, és időt és teret adnunk neki, hogy kibontakoztassa a tehetségét. csapatunkon belül.”

"Az a jó, hogy vannak támogatóink, akik megértik ezt a folyamatot. Tudom, hogy a szurkolók ugyanolyan izgatottak, mint mi, de azzal is tisztában vagyok, mert sokszor láttam már, hogy hatalmas segítségünkre lesznek a megteremteni azokat a feltételeket, amelyek lehetővé teszik Dominik boldogulását.

„Azokból a klubokból, amelyekben játszott, a bajnokságokból, amelyekben játszott, és a családból, amelynek tagja, nagyon világos, hogy már korábban is kiemelkedő labdarúgó-oktatásban részesült, ezért most az a felelősségünk, hogy ezt az oktatást vele együtt folytassuk. a liverpooli családból.

"Minden ezzel kapcsolatosan jó hír, és nagyon hálás vagyok mindenkinek a klubnál, aki hozzájárult ahhoz, hogy ez megvalósuljon. Ez egy aláírás a jelenünk és a jövőnk számára, és az ebbe fektetett munkát nem is lehetne jobban értékelni. ."

Forrás:

https://www.liverpoolfc.com/news/jurgen-klopp-szoboszlai-signing-our-present-and-also-our-future

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search