Minden ami fontos

Oroszok nélkül is beveszi az egyiptomi piacot a Dunakeszi Járműjavító

Vasúti fődarabok önálló gyártására készül a Dunakeszi Járműjavító, ehhez még egy hegesztőrobotot is vásárol, és bővíti a létszámát. Hamarosan kiváltja az Egyiptomba szállított vonatokhoz igénybe vett orosz beszállításokat is. Közben már új feladatokra készül, egyebek mellett ringbe szállt az ENR-projekt szállítását elnyerő projektcéggel egy 500 vasúti személykocsira kiírt egyiptomi tenderen. A Világgazdaságnak a vállalat ügyvezető igazgatója, Schwartz István adott interjút.

Orosz partnerrel és többségi tulajdonossal indította, de egyedül zárja a Dunakeszi Járműjavító Kft. (DJJ) az 1300 vasúti személykocsi gyártására 2018-ban elnyert egyiptomi megbízást. A tavaly februárban kirobbant ukrajnai háború miatt ugyanis sok minden borult, többek között az oroszországi Transzmasholding (TMH) eladta a magyarországi érdekeltségét. A dunakeszi gyár stabil partnere a MÁV-nak, de újabb és újabb piaci lehetőségeket keres. Hamarosan készen áll arra is, hogy ismét önállóan gyártson vasúti járműveket. Az elmúlt időszak változásairól és a kft. terveiről a DJJ ügyvezető igazgatója, Schwartz István nyilatkozott a Világgazdaságnak.

Teljes cikk:

https://www.vg.hu/logisztika/2023/05/oroszok-nelkul-is-beveszi-az-egyiptomi-piacot-a-dunakeszi-jarmujavito?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search