Minden ami fontos

Itt a TraffiCapture TC-108 . 230 méter távolságig képes hiteles mérésre és képfelvételre, három tized másodpercenként ezer mérést képes végezni.

TraffiCapture TC-108 – ez a pontos és teljes neve a rendőrség legújabb, minden korábbinál modernebb és jobb sebességmérőjének. (A capture szó több mindent jelenthet: elfogni, megörökíteni, rögzíteni stb.) Ebből vásárolt 40 darabot az ORFK bruttó 296 millió forintért a 4IG Nyrt.-től, a traffipaxokat a Hexium Kft. fejlesztette, gyártója a Medirlab Kft.

Az új szupertraffipaxokat legnagyobbrészt álló, vagy még inkább a forgalomban közlekedő rendőrautókba szerelik majd, és így használják a gyorshajtók lefülelésére. Vagyis az autósok soha, semmikor nem kerülnek olyan közel hozzájuk, mint mi most néhány kollégával.

A VÉDA készülékeihez hasonlóan ezeket is két évre hitelesíti a mérésügyi hatóság, ha belenagyít valaki a fenti fotóba, alul, középen láthatja a kijelzőn, hogy ez a konkrét traffipax 2025. április 26-ig használható. Ahogy az imént említettük, ezeket az út mellett leállított rendőrautókból (akár matricák nélküli sima járművekből) használják majd az egyenruhások, valamint menet közben haladva mérik velük a forgalomból gyorshajtásukkal kilógó járművek sebességét.

Forrás:

https://www.vezess.hu/magazin/2023/05/16/gyorshajtas-igy-neznek-ki-az-uj-szupertraffipaxok/

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search