Minden ami fontos

Ki a felelős?

2023.03.11.-én délután kettő után nem sokkal negyven ember törte magát és egymást rommá az M1-es autópályán. Kombik, terepjárók, kisautók, nagyok és kamionok vesztek oda a balesetben és az azt követő tűzben. Anyukák, apukák, gyermekek, telefonok, történetek, biztonsági öv szimulátorok, ebédek, mentesvizek, és még sorolhatnám mennyi minden repülhetett szanaszét másodpercek alatt. Az események óta a csapból is ez folyik, nem is részletezem tovább, megteszik helyettem mások.

Azonban a hazai morált remekül tükrözi a bűnbakra vágyó kommentek hada, érdemes elolvasni néhányat. Van aki szerint egyedül a kamionosok a hibásak, mert biztos egymást előzték a porfelhőben és ezért rohantak beléjük a gyorsabban érkező autók. Akad, aki a gazdákat hibáztatja, mert beszántották a földjüket és kivágták a szélfogóként is üzemelő fákat - ha voltak is ott egyáltalán - , de van, aki szerint az autópálya kezelő tehető egyedül felelőssé, hiszen nem zárta le az autópályát, miután tudomást szerzett a porról.

Aztán a románok, az ukránok, a menekültek, a kisárúszállítók, az üzletkötők, a bajor autósok következnek, persze mindenki csak olyan halmazt említ, amibe ő maga véletlenül sem tartozhat bele. A kedvenc kommentelőm szerint pedig biztos, hogy elektromos autó miatt gyulladtak ki az összetört autók, hiszen az akkupakk!!!444 Naná...

Hát kedves olvasó, az a nagy helyzet, hogy elsősorban a társadalom a hibás, tehát mindnyájan azok vagyunk, még ha csak közvetetten is. A kamionos siet, mert siettetik, mert oda kell érnie az áruval, hogy te meg tudd venni azt, a kisteherautós szintúgy, mert az utolsó műszakját tolja és menne már haza a családjához szombat délután. Az autópálya mérnökség? Mit kellett volna tenniük? Száz méterenként sárga zászlós embereket állítani a pálya mellé, mint a Nürburgringen? Ne viccelj. Vagy a család az SUV-val? Ők is sietnek, mert sír a gyerek, mert nem kapott tabletet, meg úgyis terepjárója van, ami megvédi a bénább nem terepjárósoktól. Ki ezért, ki azért tolja annyira, magyarázata mindenkinek van. A balesetben résztvevők láthatták a digitális táblákon három nyelven feltüntetett rossz látási viszonyok figyelmeztetést, ennek ellenére mégis belehajtottak a távolabbról is látható homokviharba, volt aki tempomattal, fékezés nélkül. 

Teljes cikk és forrás:

https://totalcar.hu/magazin/velemeny/2023/03/14/hiaba-keresed-a-bunbakokat-ezt-mindenki-elcseszte/?fbclid=IwAR0RxXVZYcMbDg_W4KjkwBBC7MAD1agUARZn-qGUgrNLld1sgsGjUMplA3w

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search