Minden ami fontos

A dunakeszi rendőrök elkapták a gödi gyilkost, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság befejezte a nyomozást.

A gödi gyilkos elleni nyomozást befejezték a dunakeszi rendőrök.

 

Ahogy arról korábban hírt adtunk, 2021. augusztus 11-én éjjel hangos sikolyok verték fel egy gödi utca lakóit. Elsőként egy éppen hazaérkező férfi sietett a kétségbeesetten kiáltozó nő segítségére. Futás közben ráordított a támadóra, aki menekülőre fogta. Az árokban fekvő, több sebből vérző nőhöz mentők és rendőrök érkeztek. A 34 éves asszonyt a kórházban megműtötték, állapota kritikus volt.

A gyorsan azonosított támadó után hajtóvadászat indult, a dunakeszi rendőrök az egész várost átfésülték, végül a bűncselekmény helyszínétől két kilométerre sikerült elfogniuk. Menekülési útvonalán, egy mogyorófa mellett találtak egy véres pillangókést, amit az elkövetés eszközeként bűnjelcímkéztek.

A nyomozás emberölés kísérlete miatt indult, azonban két nappal később emberölés bűntettére kellett átminősíteni, az áldozat ugyanis meghalt. A kórházban hiába küzdöttek életéért, belehalt szúrt sérüléseibe.

Az őrizetbe vett, majd letartóztatott K. László nem tett vallomást és kérdésekre sem válaszolt kihallgatásain. Tettét nem ismerte el. Az igazságügyi elmeorvos-szakértők megállapításai szerint a férfi nem elmebeteg, nem szenved kóros elmeállapotban, hajlamos a legális és az illegális tudatmódosító szerekkel való visszaélésre.

Az igazságügyi genetikai szakértő véleménye szerint a lefoglalt pillangókés pengéjén talált vér az áldozattól származik.

A vizsgálók a gyanúsított vallomása nélkül is összerakták az előzményeket és az elkövetés részleteit. Tettes és áldozata néhány hónapos kapcsolata megromlott, a férfi többször fenyegetőzött, nem akart véget vetni viszonyuknak. A végzetes este összevitatkoztak, majd dulakodtak az utcán, mire K. László előrántotta pillangókését és ötször megszúrta a nőt.

A szúrások a bal karján, a bal vállán, a hasán és szívtájékon érték az áldozatot. Végtagjain kívül megsérült a szív jobb kamrája, a mája, a vastag-, és vékonybele. A gondos orvosi ellátás ellenére többszervi elégtelenség alakult ki, légzési és keringési elégtelenség lépett fel – ez vezetett a halálához.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya az azóta is letartóztatásban lévő K. László ellen az emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, a keletkezett iratokat átadta az ügyészségnek.

 

 

https://youtu.be/O8vqammL34M

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search