Minden ami fontos

A „Szabadság Szigetén” is szabad az ügyintézés

Augusztus 10-15. között a NISZ Zrt. a Sziget Fesztiválon is biztosítja az elektronikus ügyintézés lehetőségét.

Budapest, 2022. augusztus 10. – Augusztus 10-15. között Budapesten, a Sziget Fesztiválon ismerkedhetnek meg a fiatalok az e-közigazgatás legújabb mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásaival. Az egész napos szórakozás mellett a NISZ Zrt. sátrában kvízjátékokkal, társasjátékokkal és értékes nyereményekkel várják az érdeklődőket, valamint a 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal kollégái a személyesen adnak tájékoztatást a közigazgatási ügyintézéssel kapcsolatos kérdésekben.

A fesztivál hat napja alatt a felhőtlen jókedvben a résztvevők első kézből próbálhatják ki a hazai
e-közigazgatás legújabb fejlesztését, a MIA Pontot. A mesterséges intelligencia alapú, érintőképernyős eszköz segítségével önállóan, sorban állás nélkül 10 ügytípus közül választva intézhetnek ügyeket a kilátogatók. Többek között erkölcsi bizonyítvány és anyakönyvi kivonat igénylésére, gépjárművel kapcsolatos ügyek intézésére, valamint a személyes okmányok pótlására nyílik lehetőség. Az eszközön az eSzemélyi igazolvány beolvasása után a Központi Azonosítási Ügynök legújabb azonosítási szolgáltatásával, az arcképes azonosítással nyílik lehetőség az ügyintézési folyamatok elindításhoz.

A világhírű fellépők és a koncertek hangulatából a NISZ Zrt. sátrába betérve, a 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal segítőkész kollégái a helyszínen nyújtanak teljes körű tájékoztatást az elektronikus ügyintézéssel kapcsolatban, legyen szó akár ügyfélkapuról, személyes okmányokról, a családtámogatásról és gépjárművel kapcsolatos ügyekről. A fiatal érdeklődők jó hangulatú kvízjátékokban mérethetik meg tudásukat az elektronikus ügyintézés terén, remélve, hogy a hazai e-közigazgatás legújabb szolgáltatásai szélesebb körben válnak ismertté az állampolgárok körében.

 

További információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search