Minden ami fontos

Váci homokbánya portáján részegen, fotelben, fegyverrel hadonászott, a váci rendőrök lefegyvezeték.

A lövedékálló mellényben felé közeledő rendőrök láttán is fegyveréért nyúlt az 50 éves férfi. Csak a mozdulatig jutott, a járőrök lábsöpörték és megbilincselték.

Egy töltött fegyverrel hadonászó, erősen ittas férfi miatt kértek rendőri segítséget 2022. július 1-jén este. A bejelentés tartalma alapján az egyenruhások lövedékálló mellényt húztak és úgy közelítették meg a váci homokbánya portáját. A férfi egy fotelben ült, övére fűzve gyöngyvászon fegyvertok. A rendőrök lépésről lépésre haladtak felé, amikor a férfi ráfogott fegyverére. Az óvatos megközelítés tempója egy pillanat alatt vált villámgyorssá. Jobb kar lefog, bal kar lefog, fegyver elvesz, fesztelenít - a másodpercek töredéke alatt. A férfi nem vette jó néven az intézkedést, együttműködést nem mutatott, ezért kényszeríteni kellett a megadásra. Földre vitték, megbilincselték, majd előállították.

Kihallgatásán nem tagadott. Mint kiderült, aznapi szolgálata nyugodtan telt, ideje főként a gyógyszerszedéssel kombinált iszogatással telt. A bányánál kb. egy órával később megjelenő társa közölte, mivel részeg, le kell váltani. A férfi tudta, ennek kirúgás lesz a következménye. Nem tudta megmagyarázni miért, de elővette gáz- és riasztófegyverét, csőre rántotta és társára fogta. A következő emléke, hogy megérkeztek a rendőrök és földre teperték.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

Forrás:

police.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search