Minden ami fontos

40 milliárdból épül diáknegyed Dunakeszin

Diáknegyedet építenek Dunakeszin: már kormánydöntés is született arról, hogy 40 milliárd forintot biztosítanak a két középiskola, a sportcsarnok és az uszoda felépítésére, amelyet Dunakeszi mellett a környék más települései is használnak majd. 

„Ekkora iskolai fejlesztés még nem volt Magyarországon”- mondta Tuzson Bence, a választókerület országgyűlési képviselője.

Az új iskola a Klapka utcánál épülhet. Érdekesség, hogy a komplexumnak három üzemeltetője lenne, külön-külön a gimnáziumnak és szakgimnáziumnak, valamint az uszodának. A terveket közmeghallgatás keretén belül 2020-ban mutatták be.

Dunakeszi járást 2013-ban hozták létre, négy település Dunakeszi mellett Fót, Göd és Csomád tartozik a járáshoz. Megalakulásakor ez volt Magyarország legkisebb területű és legnagyobb népsűrűségű járása. Mára az ország második legjómódúbb járása lett, írta a Budapestkörnyéke.hu. Az egy lakosra jutó nettó jövedelem a covid előtti évben 1,8 millió forint volt évente, ezzel az országos és agglomerációs toplista második helyén végzett a Budakeszi járás után.

Forrás:

https://forbes.hu/uzlet/iskola-oktatas-beruhazas-dunakeszi/

Kép és cikk:

https://dunakeszi.hu/hirek/view/1261/A%20szakm%C3%A9rn%C3%B6k%C3%B6k%20bemutatt%C3%A1k%20az%20%C3%BAj%20k%C3%B6z%C3%A9piskol%C3%A1k%20terveit#prettyPhoto

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search