Minden ami fontos

Fót 2022-es év közeli és távolabbi kulturális eseményei

Palásti Béla, a Fóti Közművelődési Közgyűjteményi Központot vezetője számolt be portálunknak a 2022-es év közeli és távolabbi kulturális eseményeiről. 

Január 10-én nyitott újra ki a Vörösmarty Művelődési Ház. Tavaly az önkormányzat jóváhagyta a tervezett programok szakmai költségvetését. Idén kiemelten foglalkozunk a színházi programokkal. Nagy erőkkel és programsorozattal  készülünk a Magyar Kultúra Hetére.  Január 17-től nyolc izgalmas program lesz a zene jegyében, az egyik a Városi Könyvtárban. Nagy figyelemmel állítottuk össze a programokat, főleg a fiatal generáció igényeit tartva szem előtt.

A Csácsogó madárka népdaléneklő versenyt a fóti zenei hagyományok előtt tisztelegve rendezzük meg most már második alkalommal, hiszen városunkban működik a Cselényi Kórus és a Fóti Asszonykórus is. Szervezünk mesés táncházat, a Fóti Zeneiskola ad koncertet, Gulyás Ferenc népi hangszerbemutatót tart, Jancsi és Juliska címmel pedig gyerek operaelőadásunk is lesz. A Fóti Városi Könyvtárban Kiss Tóth Gyula elsőkönyves írónak január 21-ére író-olvasó találkozót szerveztünk.A januári programunk gerincét a Magyar Kultúra Hete programsorozatunk adja.

Forrás:

https://fotinfo.hu/palasti-bela-a-fkkk-idei-terveirol/?fbclid=IwAR1uL_PM2XdCh_AU0zovCKEUm5cxlqt3KcE6XlzTHHTJDtwVb_mEZRCo5ew

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search