Minden ami fontos

Repülés a szárnyakba ágyazott rotorokkal

A szén-dioxid-kibocsátás drasztikus csökkentése érdekében fejleszt szervesen a szárnyba integrált propellerrel (is) hajtott VTOL repülőt egy Ascendance Flight Technologies nevű vállalat.

Radikálisan új kialakítású VTOL (függőleges fel- és leszállásra képes) repülő terveit mutatta be egy toulouse-i székhelyű vállalat. Az Ascendance Flight Technologies formabontó üdvöskéjének legszembeötlőbb tulajdonsága, hogy egyes rotorjai gyakorlatilag a szárnyaiba be vannak ágyazva.

A koncepció három évnyi kutatás és fejlesztés eredménye, és hűen tükrözi a gyártó elköteleződését a légi közlekedés szén-dioxid-mentesítése iránt: az Ascendance Flight Technologies azt reméli, hogy az innovatív designnal a hagyományos felépítésű helikopterekhez képest az üvegházhatásúgáz-kibocsátást akár 80 százalékkal is mérsékelni lehet.

A hírek szerint elsősorban városkörnyéki fuvarok teljesítésére lenne alkalmas az elméletben 400 kilométeres hatótávolságú, ATEA-ra keresztelt gépmadár. A repülő mozgatásáért a szárnyakba integrált propellerek mellett, a jármű orrára és farrészére szerelt légcsavarok felelnek. Az ATEA-t egyébként az Ascendance Flight Technologies által saját kezűleg kifejlesztett, moduláris hibrid-elektromos hajtóművek segítenek fenntartani a levegőben.

Teljes cikk:

http://gyartastrend.hu/muveltmernok/cikk/repules_szarnyba_epitett_rotorokkal

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search