Minden ami fontos

VS DUNAKESZI - PERBÁL SC előzetes

VS DUNAKESZI – PERBÁL SC

(előrejelzés)

Szombaton 16:00-kor a Fóti úti Sportcentrumban az első helyezett, veretlen VS Dunakeszi csapata a második, szintén 100%-s Perbál SC-t fogadja a Pest Megyei 2. osztály Északi csoportjának 7. fordulójában!

VS DUNAKESZI

A hazai csapat a 21/22-s szezonban kiemelkedő teljesítményt nyújtva 6 győzelemmel, 23 rúgott és 2 kapott góllal vezeti a tabellát (az előző fordulóban a 13. helyezett Kistarcsát verték idegenben 3-0-ra Kacsó Attila, Tárkányi Gergő és Csordás Simon Tibor góljaival).

PERBÁL SC

A Perbál újonc a megye 2-s ligában, a 20/21-s idényben a megye 3 nyugati csoportjában szerepeltek, ahol a Kistarcsa mögött a második helyezést érték el. Az idei bajnokságban egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, a nyitófordulóban a Bag otthonában 5-1-s győzelemmel mutatkoztak be, utána az ugyancsak újonc, (szintén megye 3-ból érkező) Pécelt verték 4-0-ra.

Ezt követően egy hetet kihagytak, majd a Leányfalu elleni találkozójukat 6-0-ra, a Valkó ellenit 4-0-ra, végül pedig Göd ellenit 8-2-re nyerték meg. A 15 pont és a masszív 27-3-s gólarány a 2. helyre volt elegendő.

ÉRDEKESSÉGEK ÉS KULCSADATOK

Ez a két csapat kapta a legkevesebb gólt eddig a bajnokságban (2-t ill. 3-t) és ez a két csapat lőtte a legtöbb találatot (23 ill. 27).

A két csapat bajnoki mérkőzésen (hasonló felállásban) legutóbb 2014 novemberében találkozott egymással, akkor a Fóti úti Sportcentrumban a hazaiak 3-1-re győztek.

Ha (pályaválasztástól függetlenül) az utolsó 8 találkozót nézzük, akkor a Dunakesziek hatszor nyertek és két döntetlen született. (A Perbál utoljára 2010. áprilisában tudta megverni a Dunakeszit.)

A 21/22-s szezonban egyik együttes sem játszott még hátrányban (az eddigi ellenfelek közül egyiknek sem sikerült megszerezni ellenük a vezetést).

A Perbál mind az öt bajnoki mérkőzésén négy vagy több gól született.

A vendégek a statisztika szerint a második félidő közepén a legaktívabbak, a 61. – 75. perc között 7 találatot szereztek.

A megye 2 Északi csoportjának góllövő listáját a Dunakeszi játékosa Tárkányi Gergő vezeti 10 találattal (legutóbbi fordulóban a Kistarcsa ellen 1 gólt szerzett).

A VSD csapata a góljainak az 1/4-t a 20. és 30. perc között lőtte. Az elmúlt 6 forduló alapján a Perbál játszott nehezebb meccseket (a vendégek ellenfeleinek átlagos helyezése 10, a Dunakeszié 11).

A mérkőzést Tusa Zoltán fogja vezetni, a két asszisztens, Molnár László és Bíró Zsolt segítségével.

Tusa Zoltán a 21/22-s szezonban, a megye 2 északi csoportjában az általa felügyelt mérkőzéseken átlagosan 10 sárga lapot osztott ki a játékosoknak. (Legutóbb az előző fordulóban, a Csömör – Isaszeg találkozón bíráskodott.)

ÖSSZEGZÉS:

Az előzetes statisztikák alapján a 3 pont sorsa azon fog múlni, hogy a két csapat védői mennyire lesznek koncentráltak és mennyire tudják megakasztani az ellenfél támadásait.

(Úgy vélem, ez a Perbál csapatának – főleg Tárkányi Gergő pályára lépése esetén - nagyobb kihívás lesz, a Dunakeszi védők rutinosabbak.)

TIPP:

VS Dunakeszi – Perbál @ DNB 1 @

Belovárecz Tamás

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search