Minden ami fontos

Megújulva, sok programmal várják az FKKK intézményei a fótiakat

Szeptemberben nagyszerű programokkal és frissen festett, megújult helyszínekkel várják az FKKK intézményei a fóti lakosokat. Palásti Bélát, a Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ igazgatóját kérdeztük a nyáron történt változásokról és a szeptemberi indulásról.

A nyár folyamán az FKKK intézményei nagyrészt megújultak, felfrissültek. A Vörösmarty Művelődési Ház minden helyiségét és a Kisalagi Könyvtárat is kifestették.  A Fóti Városi Könyvtárba pályázati forrásból tudtunk új bútorokat vásárolni. A Németh Kálmán Emlékháznál az utcafronti kerítés várhatóan októberre, de legkésőbb novemberre készülhet el.

Önkormányzati, valamint pályázati alapból korszerűsödött a művelődési házban a számítástechnikai háttér, a fény- és hangtechnika, illetve a Muharay terem színpadtechnikája. A termek új függönyei a város címerének színeit tükrözik, és természetesen megfelelnek a tűzvédelmi előírásoknak is.

Jó pár helységben kicseréltük a világítást is. Több hónapos fejlesztés és háttérmunka áll az új honlap mögött, amely egyszerű dizájnt és felhasználóbarát felületet kapott. Reményeink szerint honlapunkat szeptember vége felé már mobilon is tökéletesen használhatják az olvasóink.

A mesét, az olvasóvá nevelést, a gondolkodásra ösztönző, ugyanakkor hagyományainkat, múltunkat és kultúránkat is őrző programokat szívügyünknek tekintjük. Ennek tükrében rendeztük meg nyáron a Nemzeti Kulturális Alaptól nyert 1 millió forint keretösszegből az I. Népi és Mese Napot családias hangulatban, igen pozitív visszajelzésekkel.

Teljes cikk:

https://fotinfo.hu/megujulva-sok-programmal-varjak-az-fkkk-intezmenyei-a-fotiakat/?fbclid=IwAR3KF2Q79XrEmeFSmn-RnXSLpA3cQNrVZZ0C5ozTi2sTrI0HKZ8lZXdtwCw

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search