Minden ami fontos

Vascsővel vágta fejbe bátyját. Váci kórház bejelentése alapján a rendőrség letartóztatta a szokolyai férfit.

A Pest megyei nyomozók kezdeményezték annak a 34 éves férfinek a letartóztatását, aki vascsővel hallgattatta el bátyját a gyanú szerint.

Egy fejsérült férfi ellátásáról értesítette a váci kórház a rendőrséget 2021. július 31-én késő este. A bejelentést azért tették, mert az ápolt eleséses magyarázata sántított. A 48 éves szokolyai férfi a kiérkező rendőröknek később bevallotta, sérülése keletkezésének körülményei nem úgy történtek, ahogyan azt korábban vázolta, valójában öccse fejbe vágta.

A 34 éves testvért előállították. Kihallgatásán beismerő vallomást tett, elmondása szerint az előzőleg italozó bátyjára azért támadt vascsővel, mert már nem bírta elviselni kötekedő, agresszív viselkedését. Házuk pincéjéből felnyalábolt egy vascsövet, amivel az utcán veszekedő, balhézó, verekedő felé indult. Kétszer sújtott le, az első ütés a sértett védekezésként felemelt karját, a második a fejét találta el, amitől a földre esett. Miután a többi családtaggal hazakísért áldozat vérzése nem csillapodott mentőt hívtak hozzá, így került kórházba.

Az őrizetbe vett 34 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

Forrás: police.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search