Minden ami fontos

Nadrágszíjjal megbilincselten várta a rendőröket a Dunakeszin elfogott tolvaj.

A dunakeszi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a 26 éves helyi férfit, aki egy helyi gumis műhelyből közel 1 millió forint értékű alufelnit és szerelt kereket akart ellopni. Az összekészítésig jutott.

A műhely szomszédságában lakók hívták a tulajdonost 2021. július 4-én reggel, miután megdöbbenve látták, hogy egy általuk idegen férfi az udvaron álló autókból különböző méretű gumikat pakolászott. A helyszínre érkező tulaj lopás közben érte tetten a 26 éves férfit, miközben a biztonsági szolgálathoz is befutott a riasztás. A rendőrök kiérkezéséig a biztonsági szolgálat munkatársa a tulajdonossal együtt visszatartotta a behatolót. Épp időben, 12 alufelni már a kerítésen kívül hevert, egy része egy közeli ingatlan kerítésének tövébe egy bokor takarásába rejtve.

A nadrágszíjjal „megbilincselt” és visszatartott 26 éves Á. Zsoltot a rendőrök a helyszínről a Dunakeszi Rendőrkapitányságra állították elő.

Kihallgatásakor a terhére rótt bűncselekményt elismerte, elmondása szerint nagyon sok alkoholt ivott, így elfogadható magyarázattal nem tudott szolgálni. Védekezésében úgy fogalmazott: „Útközben volt a gumis és nem tudom miért, de bemásztam oda. Nem tudtam mérlegelni, hogy mit csinálok”.

Az őrizetbe vett Á. Zsolttal szemben két rendbeli lopás bűntett kísérletének és lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Dunakeszi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya, egyben kezdeményezték letartóztatását.

 

Forrás: police.hu

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search