Minden ami fontos

Mától elérhető az uniós oltási igazolás

Az angol-magyar kétnyelvűUNIÓS COVID-IGAZOLÁS DIGITÁLISAN ÉS PAPÍRALAPON IS ELÉRHETŐ.Azoknak az állampolgároknak, akik az Európai Unión belül utazást terveznek, javasolják, hogyDIGITÁLISAN TÖLTSÉK LE, VAGY AZ EESZT LAKOSSÁGI PORTÁLJÁRA BELÉPVE NYOMTASSÁK KI AZ UNIÓS COVID-IGAZOLÁST.Ez a legegyszerűbb módja az igazolás beszerzésének.

Az uniós Covid-igazolás az egész unióban egységes vizuális megjelenésű, kétnyelvű, digitális és papírformátumban is ingyenesen elérhető, QR-kóddal van ellátva. Az igazolás nem minősül úti okmánynak, és nem kerül hivatalból kiállításra, sem megküldésre. Az igazolást az uniós tagállamok nemzeti hatáskörben adják ki,ÉRVÉNYESSÉGE AZ ÖSSZES UNIÓS TAGORSZÁGRA KITERJED, TELJES KÖRŰ ALKALMAZÁSA 2021. JÚLIUS 1-JÉN LÉP ÉLETBE.Hazánk július 1-jétől a többi tagállamhoz hasonlóan szabad beutazást biztosít az uniós COVID-igazolással érkező külföldieknek.

Töltse le digitálisan! (EESZT mobilapplikáció)

Az igazolást legegyszerűbb elektronikus változatban letölteni. Kérjük az Európai Unión belül utazni szándékozókat, hogy lehetőleg ezt a módszert válasszák, így elkerülhetik a személyes ügyintézést. Az EU-kompatibilis elektronikus igazolásJÚLIUS 1-JÉTŐL A MAGYARORSZÁGON MÁR MÁJUS ELEJE ÓTA MŰKÖDŐ MOBILAPPLIKÁCIÓN KERESZTÜL IS LETÖLTHETŐ.A mobilalkalmazás neve: EESZT Lakossági (Apple/App Store), vagy EESZT alkalmazás (Google Play áruház). Az applikáció ügyfélkapus bejelentkezési adatokkal használható.

A mobilapplikációk EU-kompatibilis változatainak elérhetőségét az eeszt.gov.hu portálon teszik közzé. A jelenleg használt magyar jogszabályoknak megfelelő verziótLE KELL CSERÉLNI AZ ÚJ, EU-S JOGSZABÁLYOKNAK MEGFELELŐ VERZIÓRA, HA AZOK MEGJELENNEK AZ ALKALMAZÁS-ÁRUHÁZAKBAN.

Nyomtassa ki magának otthon!

Ugyancsak egyszerű módszer, ha az utazó az igazolást saját maga kinyomtatja. Az igazolást TAJ-azonosítóval rendelkezők az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) Lakossági Portálján (https://www.eeszt.gov.hu/hu/nyito-oldal) keresztül ügyfélkapus hozzáférésükkel bejelentkezve is letölthetik és kinyomtathatják. 

Forrás:

https://www.origo.hu/itthon/20210701-julius-1jetol-mar-az-unios-oltasi-igazolas-is-elerheto.html

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search