Minden ami fontos

A legnagyobb hazai vasútrajongót keresi a Dunakeszi Járműjavító

A verseny első, online fordulója július 3-án, 10. 00 órakor a Dunakeszi Járműjavító internetes oldalán indul el, a versenyzők megadott idő alatt, valós időben válaszolnak majd a kérdésekre. A vetélkedőre a Járműjavító honlapján tudnak email címmel regisztrálni a jelentkezők a versenyt megelőző napig. A második fordulót, amely egyben a döntő is lesz, szeptemberben rendezik meg. A verseny fődíja egy utazás Szentpétervárra, a második és harmadik díjai pedig a Vasúttörténeti Park által felajánlott családi belépők.

Regisztráció: https://djj.mcp.hu/

Kétfordulós versenyen keresi Magyarország legnagyobb vasútrajongóját a Dunakeszi Járműjavító és a TMH Hungary. Az idei év az Európai Vasút Éve, ennek alkalmából először az online, majd később személyesen is megmérkőzhetnek egymással az igazi vonatfanatikusok a vetélkedőn, amelynek főnyereménye egy utazás Szentpétervárra, ahol a szerencsés nyertes megtekintheti a világ egyik legnagyobb gyűjteményével rendelkező szentpétervári vasúti múzeumot is. A verseny szakmai partnere a Vasúttörténeti Park.

Magyarország vasúti története közel 200 évre tekint vissza, de nagy hagyománya van hazánkban a vasúti járművek gyártásának is, a vasútrajongók pedig online csoportokban és fórumokon viszik tovább a két évszázad során összegyűjtött ismeretet. A Dunakeszi Járműjavító és a TMH Hungary most a legnagyobb magyar vasútrajongókat szólítja meg a Nagy Vasúti Kvízzel, amely július 3-án indul egy online kérdéssorral. Az első forduló tíz legjobban teljesítő játékosa a szeptemberi döntőn mérheti majd újra össze felkészültségét egy szakmai zsűri előtt. A magyarországi és nemzetközi vasúttörténeti kérdések mellett a versenyzőknek érdemes felkészülni vonatokkal kapcsolatos filmekből és irodalmi alkotásokból is, mivel a kvízben ilyen jellegű kérdések is megjelennek majd.

Forrás:

https://iho.hu/hirek/vege-a-szajalasnak-a-facebookon-a-kulonbozo-kommentszekciokban-es-forumokon-itt-az-ido-megmutatni-mi-mindent-tud-a-vasutrol

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search