Minden ami fontos

Kényelmesen a Regiojettel Budapestről, Prága, Bécs, Zágráb, Fiume Split városokba

A Regiojet cseh magánvasút június 13-tól újraindítja a szerelvényeit a Budapest - Győr - Bécs - Brünn – Prága útvonalon. A társaság hetente kétszer üzemeltet járatot Prágából Budapesten át a horvát tengerpartra is.

Közép-Európa vezető magánvasút-társaságának járatai naponta kétszer kötik össze Budapestet Béccsel és Prágával - tájékoztatott a Regiojet.

Nem ez lesz az első magyarországi járatuk, ugyanis amint arról már röviden beszámoltunk, a Regiojet május 29-én elindította a Győrt és Budapestet Zágrábon keresztül a horvát tengerparti nagyvárosokkal, Splittel és Fiumével összekötő éjszakai járatait. Közel 5000-en váltottak már meg a jegyüket Magyarországról a Horvátországba közlekedő éjszakai vonatra. A Horvátországba közlekedő vonatok júniusban hetente háromszor; júliusban és augusztusban naponta közlekednek.

Ezen a nyáron a vonataink naponta 3x kötik össze Budapestet és Győrt Brünnel és Prágával, naponta 2x Budapestet Győrrel, Mosonmagyaróvárral és Béccsel, valamint naponta Budapestet és Győrt Pozsonnyal, Zágrábbal Splittel és Fiumével.

A nemzetközi összeköttetések mellett társaságunk Bécsen keresztül Prágába közlekedő járatai belföldi utazásra is igénybe vehetőek a Budapest - Győr - Mosonmagyaróvár útvonalon".

A jegyárak valamennyi osztályon tartalmazzák az ingyenes helyfoglalást, vezetéknélküli internet-elérést, valamint hozzáférést a legfrissebb napilapokhoz és folyóiratokhoz.

Teljes cikk:

https://turizmus.com/utazas-kozlekedes/ujraindul-a-regiojet-praga-becs-budapest-jarata-1175230

Következő TV-műsorok

3 dec.
VVTV Jó Reggelt Magazin
12.03.2021 7:00 am - 12:30 pm
4 dec.
VVTV Jó Reggelt Magazin (ismétlés)
12.04.2021 12:00 pm - 12:30 pm
4 dec.
5 dec.

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search