Minden ami fontos

Június 19-től egy hónapig szünetel a forgalom a Nyugatiban

A MÁV június 19-től július 17-ig a Nyugati pályaudvaron a tetőfelújítás és a csarnokban végzett munkák mellett további fontos karbantartásokat is végez, amelyeket nem lehetne kivitelezni a vonatforgalom folyamatos fenntartása mellettA karbantartás ideje alatt a Nyugatiból nem indulnak és oda nem is érkeznek vonatok, ezért jelentős menetrendi változások lépnek életbe a pályaudvart érintő vasútvonalakon. A vasúti pályán végzett munkáknak köszönhetően jelentősen csökken a meghibásodások, üzemzavarok száma, megelőzhető lesz a sebességkorlátozások bevezetése, pontosabbak lesznek a vonatok, a további felújítási munkáknak, korszerűsítéseknek köszönhetően pedig javul a pályaudvar szolgáltatási színvonala is.

Budapest-Vác-Szob vonal

  • Z70-es jelzésű zónázó vonatoka ceglédi vonal Z50-es jelzésű zónázó vonataival összevonva közlekednek Z57-es jelzéssel új viszonylatként Szob–Rákosrendező–Cegléd és Szolnok között. Rákosrendezőn nincs lehetőség le- és felszállásra, a vonatok Budapesten belül Rákospalota-Újpesten, Zuglón, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen állnak meg.
  • A váci S70-es jelzésű személyvonatoka ceglédi S50-es jelzésű személyvonatokkal összevonva S57-es jelzéssel, Vác―Rákosrendező―Monor viszonylatban közlekednek. A vonatok Budapesten belül Rákospalota-Újpesten, Istvántelken, Rákosrendezőn, Zuglón, Kőbánya alsón, Kőbánya-Kispesten és Ferihegyen állnak meg.
  • reggeli időszakban a Szobról induló S70-esjelzésű személyvonatok összevontan közlekednek az S50-es jelzésű személyvonatokkal.

Kivételek:

  • Hétvégi napokon egyes S70-es jelzésű személyvonatok Rákosrendezőről indulnak és oda is érkeznek. A sűrítő és többlet vonatok Rákospalota-Újpestről indulnak és oda érkeznek:munkanapi közlekedési rend szerint közlekedő G70-es jelzésű gyorsított vonatok, a szombati, vasárnapi és ünnepnapi közlekedési rend szerint, turisztikai céllal közlekedő G70-es jelzésű gyorsított vonatok.
  • Néhány reggeli és esti személyvonat Rákosrendezőig, illetve Istvántelekig közlekedik és onnan indul.
  • Hétvégi napokon Kőbánya-Kispestről 1:41-kor, 2:41-kor és 3:41-kor indulnak S70-es vonatok Szobra, és Zugló megállóhelyen is megállnak.
  • A Szobról 4:30-kor induló S57-es jelzésű vonat naponta közlekedik.

Hirdetmény (70-es váci és 100a ceglédi vonal)

A szobi vonalat érintő nemzetközi vonatok:

  • Báthory és Metropolitan EuroCityvonatok a Nyugati pályaudvar helyett Rákospalota-Újpestről indulnak és oda is érkeznek.
  • Az EC173-as számú Hungária EuroCity a Keleti pályaudvarra érkezik 20:45-kor, az EC281-es számú Metropolitan ugyancsak a Keletibe érkezik 22:35-kor.
  • Az EC172-es számú Hungária EuroCity a Keleti pályaudvarról indul 7:15-kor, az EC280-as Metropolitan is a Keletiből indul 5:25-kor, az EN 476-os és 477-es számú Metropol EuroNight változatlanul a Keleti pályaudvaról indul és oda is érkezik.
  • Az EC172-es, 173-as, 281-es, 280-as számú vonatok Rákospalota-Újpesten is megállnak.

 

Teljes cikk:

https://www.mavcsoport.hu/node/86793?fbclid=IwAR03NRNBcgv7vEq6DXfKhkzC7iHQXHBNxlNuWF1tx6SlV5PKQ7LkLbZmY58

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search