Minden ami fontos

Bánja tettét a sződligeti szatír

Egy 23 éves helyi nő – barátjára várva – időzött kutyájával a sződligeti vasútállomás egyik peronján 2021. január 2-án délután, amikor a szembe lévő peronon egy szokatlanul viselkedő férfit vett észre. Első ránézésre egyértelmű volt számára, az őt bámuló férfi nem egy érkező szerelvényre vár. Miközben a férfi le sem vette szemét a gyengébbik nem képviselőjéről, az ágyékánál kezdett matatni, félreérthetetlen mozdulatai segélyhívásra ösztönözték a nőt. Percekig tartott a jelenet, amit végül egy befutó vonat szakított félbe. Mire a férfi feleszmélt, egy felé futó embert látott, sejtette, bajba kerülhet, ezért menekülőre fogta. Átszaladt az aluljárón, keresztül a parkolón, be az erdőbe. Elérte ugyan az M2 autóút kerítését, de az akkor már rendőrökkel kiegészült üldözőtábor utolérte és elfogta - írja a police.hu.

Az élettársával őrbottyáni albérletében élő 47 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondása szerint bánja, hogy „ilyen pofátlanságokat csinál a nőkkel szemben”.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai jelenleg egy rendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsítják, de minden valószínűség szerint több hasonló bűnös cselekmény is a számlájára írható.

Forrás:

https://168ora.hu/itthon/szatir-peron-szodliget-197880

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search