Minden ami fontos

Azt gondolom, hogy nagyjából március-április környékére túl tudunk lenni ezen a járványon!

Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora számításai szerint nagyjából 1,5 millióan estek át eddig a betegségen, ez nagyjából 15 százalék, azonban a nyájimmunitáshoz 60 százalékra lenne szükség. 

"Több mint 1,5 millió magyar eshetett már a koronavírus-fertőzésen (~15 százalék), ahhoz viszont, hogy a nyájimmunitás meglegyen, 60 százalékra van szükség. Azt jósolta, hogy még 4-5 hónapig  fog tartani a járvány."

A rektor maga is átesett már a fertőzésen, tünetei is voltak. Szerinte senki sem érezheti teljesen védve magát, hiszen korábban teljesen egészséges emberek esetében is kialakulhat kétoldali tüdőgyulladás, lélegeztetőgépre kerülhetnek. Problémának ítéli meg a szakember, hogy a betegek későn jelentkeznek, ezért késve kapják meg a szükséges gyógyszereket is, pedig a fertőzés korai szakaszában a remdesivir, az enyhe, középsúlyos esetekben a favipiravir tud segíteni

Forrás: atv.hu

és

https://www.penzcentrum.hu/otthon/elarulta-a-semmelweis-egyetem-rektora-mikor-vegzodhet-a-masodik-hullam.1106770.html?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=penzcentrum_linkek&utm_campaign=hiraggregator%27.&r=melleklet.%27

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search