Minden ami fontos

20 éves a Keszi Channel!

20 éves a Keszi Channel!

20 éves a Keszi Channel!

 

A városi televíziózás kezdeti lépései 32 évvel ezelőttre datálódnak, amikor egyesületi formában elkezdte működését. Az Ön által képviselt műszaki-közgazdasági irányultság hogyan lépett kapcsolatba a városi tájékoztatással?

Az 1980 évek második felében a tájékoztatási korlátok feszegetése és az akkor újnak számító magánvállalkozási formák alakítása, a televíziózás megvalósításának technikai menedzselése és üzleti működtetése tartott a tájékoztatás területén inkább, mint maga a tájékoztatási tartalom.

 

A Keszi Channel nem csak Dunakeszin, hanem Versegyházon, Gödön és Fóton is rendelkezik kábeltelevíziós csatornával. Mi volt az oka ennek a növekedésnek? Amikor a kábeltelevíziós hálózatok intenzív fejlesztése történt a térségben, mint területi értékesítési vezető dolgoztam a T-Kábel Magyarország Kft-nél. Nagyon vonzó volt a szerződő felek részére, ha a csatornákat helyi műsorral bővítve kínálta az elosztó. Mi ezt az igényt elégítettük ki a Keszi Channel révén, így sikerült a mostani négy városban működő rendszert üzemeltetnünk.

 

A Keszi Channel miért nem foglalkozik filmes riportok készítésével, mint más helyi televíziózással foglalkozó műsorszolgáltatók?

Kiváló szakemberekkel megpróbáltuk a tájékoztatás e szeletét is. Itt említeném meg többek között Hildebrandt, aki az Egri csillagok, Egy magyar nábob, Kárpáti Zoltán filmek operatőre is volt. Híradóinkat ő öntötte végső formába. Szakembereink, nem csak a filmes technológiában, hanem a kiegyensúlyozott tájékoztatásban is remek munkát végeztek, de a politika ezt nem tudta értékelni. Néhány hónap alatt beláttam, hogy majdnem lehetetlen mindenki számára megfelelő városi tartalmakat filmre vinni és visszaálltunk a kizárólagos kereskedelmi tevékenységre. Nyugodt és prosperáló évek következtek a működésben.

 

Hogyan befolyásolta a helyi tájékoztatást, a helyi kábeltelevíziózást a technológia fejlődése?

Csak az utókor fogja igazán látni, hogy a berobbanó technológiai forradalom milyen gyors változtatásokat kényszerített ki a XXI. század első két évtizedében. A televíziózásról, mint alapvető helyi tájékoztatási rendszerről átállt a társadalom a mobileszközök használatára.

Lépést tartva a korral, már több éve kifejlesztettük mobil applikációinkat, mely a Keszi Channel és Veresinfo néven tölthető le az App store-ból és Play áruházból. A Dunakeszi Kinizsi Futsal médiapartnereként sikerrel kipróbáltuk ki az élő, egyenes adású mobilapplikációs meccsközvetítést is.

 

Milyen a fogadtatása a mobileszközökön történő hírszolgáltatásnak?

 

Mivel a „technológia fejlődése nincs tekintettel az emberre” és „a jövőt nem lehet megállítani”, egyre többen használják elektronikus és mobil tájékoztatási rendszereinket.

Úgy szoktam mondani, mi zsebbe visszük az információt. A hír és információ push üzenet formájában azonnal megérkezik a felhasználóhoz és tartalma is azonnal látható. Úgy értékeljük, hogy az elsők között és időben léptünk a fejlesztések e területein.

 

Hol érhető el és milyen műsortartalommal rendelkezik most a Keszi Channel, miért érdemes figyelemmel kísérni?

 

Elérhetőek vagyunk négy város16 ezer lakásában kábeltelevíziós csatornáikon. Elektronikus felületeink a www.keszichannel.hu, www.dunakeszisport1.hu, Keszi Channel Facebook profil. Mobil eszközeink a Keszi Channel és Veresinfó applikációk.

 

Televíziós csatornánkon szerdánként láthatók a Dunakeszi Kinizsi Futsal mérkőzései, a Hetedhét Magazin a váci kistérség híreivel. Csütörtökön a Veresi Városi Televízió híradója, sport, kulturális és vallási magazinja a rendszeres program. Szombaton, vasárnapi ismétléssel a Váci Egyházmegye Híradója látható.

 

Híreink magunk szerkesztjük. Többet és gyorsabban szeretnénk adni, talán egy kicsit más szemlélettel is, mint a megszokott tájékoztatási portálok. Úgy érzékelem. olvasóink nézőink számának növekedése visszaigazolja tevékenységünket.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search