Minden ami fontos

Az idén hárman kaptak Év pedagógusa elismerést

Székely Patrícia óvodapedagógus, tagóvoda-vezető DÓHSZK Alagi Tagóvoda, dr. Domoszlai Erzsébet zenetanár Farkas Ferenc AMI és Tolnai Márta, a Pest megyei Pedagógiai Szakszolgálat Dunakeszi Tagintézményének pszichológusa kapta meg Dunakeszin az Év pedagógusa díjat.

Ami gyerekeknek nehéz az most következik, hiszen az elmúlt másfél évben keveset jártak iskolába, kiszakadtak a normális közegükből – mondta Tuzson Bence országgyűlési képviselő a díj átadásakor. Dióssi Csaba polgármester ehhez azt tette hozzá, hogy talán nem véletlen, hogy az idén nem hagyományos tanárok, hanem a többi között pszichológus kapta meg az elismerést.

Székely Patrícia méltatásában kiemelték, hogy tagóvodájának pedagógiai programjával, az óvodája Egészségnevelés programjának szellemiségével teljes mértékben azonosult. Nagy szerepe volt a program megírásában, és azóta is folyamatosan fejleszti azt a nevelőtestület bevonásával.

Dr. Domoszlai Erzsébet a vírushelyzet miatt bevezetett online oktatást alkalmazva is kiválóan teljesítette az idei tanévet, a jelenlegi nehéz helyzetben is sikereket ér el növendékeivel. Hosszan sorolták növendékeit, akik rangos versenyeken sikerrel szerepeltek és nyertek felvételt minőségi intézményekben.

Tolnai Márta munkájának fontosságát pedig Tuzson Bence már idézett szavai támasztották alá. Tolnai Márta azt mondta, hogy büszke a szakszolgálat teljesítményére és örömmel tölti el, hogy nyugdíjba vonulása után kapta meg az elismerést.

Forrás.

dunakeszi post

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search