Minden ami fontos

10 MILLIÓ FORINTOT IS NYERHETSZ HA JÓL RÚGOD A TIZENEGYEST!

Mutasd meg, hogy kell rúgni a tizenegyest! Június 5-én indul az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság.

Hétvégén indul az év egyik legnagyobb közösségi foci eseménye.

A társ-rendezésű EB mellett az egyik legjobban várt hazai rendezvénysorozatot is meg tudják rendezni, közel 10 ezren regisztráltak már 

Június 5-én indul az I. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság első körben 10 megyében közel 20 helyszínen, aztán nyár végén újabb közel 40 helyszínen rúghatnak a jelentkezők. Már a nyár eleji helyszíneken is több ezren szállnak versenybe a fődíjért.

Az első helyszínekre szerda éjfélig van lehetőség nevezni, így aki szeretné megméretni magát a versenyen, érdemes mielőbb regisztrálnia, hiszen a nevezések száma korlátozott, néhány helyszínen hamarosan betelnek a helyek. 

A legjobb 11-es rúgó a dicsőség mellett akár 10 millió Ft-tal lehet gazdagabb és lehetősége nyílik Király Gáborral is találkozni.

A várható napsütésnek is hála egyes helyszíneken más-más kiegészítő programok várják a résztvevőket, lesznek gyermek rúgóversenyek, kispályás focitornák, mazsorett előadások és büfé kiszolgálás is.

A rendezvény fővédnöke Király Gábor, akivel a szombathelyi selejtezőn már vasárnap is találkozhatnak a résztvevők. Mellette további volt válogatott és jelenlegi NB1-es játékosokkal is találkozhatunk az egyes helyszíneken, többek között Buzsáky Ákossal, Böőr Zoltánnal, Ronald Habival, Kovács Dáviddal és Csehi Tamással.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Kövesdi Gábor, Főszervező

tel: +36 30 490 5075

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search