Minden ami fontos

Megyek a börtönbe, ott fogok megdögleni, mondta öccsének telefonba a 86 éves fóti gyilkos

Újabb fejlemények a fóti gyilkosság ügyében.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a múlt héten megölte élettársa lányát egy idős férfi Fóton. A 86 éves férfi összeveszett az 51 éves nővel a fóti lakásában, ezért késsel megszúrta. A nő az utcán esett össze.

Csak úgy tett, mint aki nem fogja fel, mi történik körülötte. Ezt onnan is tudom, hogy István a tette után feljött a lakásba, átöltözött, és felhívta az öccsét telefonon. Hallottam, mit mondott neki: "Elbúcsúzom, mi többet nem találkozunk, mert jönnek értem a rendőrök. Megyek a börtönbe, ott fogok megdögleni"

– elevenítette fel a történteket a gyilkos élettársa és az áldozat anyja, Mária.

Soha többet nem akarom látni Istvánt, miután megölte Erikát! A börtönben sem fogom meglátogatni, és remélem, hogy élete végéig nem engedik ki onnan! Még szerencse, hogy az élettársi kapcsolatunk nem volt bejegyzett, így nem kell még ez ügyben is intézkednem. Nyolc évet éltünk együtt. Most kizárólag a nyugtatóknak köszönhetem, hogy valamennyire el tudom viselni a helyzetet, és állandóan tévelygek. Tudom, hogy nem szedhetek gyógyszereket örökké. Az utcára még képtelen vagyok lemenni, ahol a lányom feküdt, pedig tudom, hogy időközben feltakarították a vérét.

Forrás:

https://dunakeszi.ezalenyeg.hu/erdekes/87-eves-foti-gyilkos-megyek-a-bortonbe-ott-fogok-megdogleni-38469?utm_source=hirstart&utm_medium=cpc&utm_campaign=38469

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search