Minden ami fontos

A BioNTech magyar alelnöke, Karikó Katalin is beoltatta magát.

Drew Weissman, PhD, és Karikó Katalin, PhD, 2005 óta tudományos kutatása alapján születhetett meg ilyen gyorsan a Phizer mostani vakcinája.

 Drew Weissman, PhD , a fertőző betegségek professzora a Penn Perelmani Orvostudományi Karán, és Karikó Katalin, PhD , a Penn adjunktusa és a BioNTech vezető alelnöke felfedezték, hogy a messenger ribonukleinsav (mRNS) molekulák nagymértékben növelhetik terápiás potenciálját.

 A Pfizer és a BioNTech közös vakcinájának egyik feltalálója, Karikó Katalin, - aki egyben a BioNTech egyik alapítója és alelnöke is - beoltatta magát. Mint mondta, senkit ne tévesszen meg, hogy első ránézésre gyorsan fejlesztették ki a vakcinát, azon valójában már 2005-től dolgoztak.

A Pennsylvania Egyetem két kutatója, a magyar Karikó Katalin és Drew Weissman, akik jelentős szerepet játszottak a Pfizer és a BioNTech vakcinájának kidolgozásában a napokban beoltatták magukat. Mindez közel 20 évvel azután történt, hogy elkezdték a kutatásaikat - számol be a Penn Medicine News.

https://www.pennmedicine.org/news/news-releases/2020/december/penn-mrna-biology-pioneers-receive-covid19-vaccine-enabled-by-their-foundational-research

és

https://novekedes.hu/medicina/a-biontech-magyar-alelnoke-kariko-katalin-is-beoltatta-magat

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search