Minden ami fontos

Donald Trump amerikai elnök csapott óriási reklámot az osztrák környezetvédelemnek! De hogyan is csinálják a környezetvédelmet Bécsben?

"Itt van mindjárt Ausztria, ahol az emberek „erdővárosokban élnek”, mégsem lángol a rengeteg úgy, mint Kaliforniában, mert szorgosan ápolják.”

Budapestnél népesebb, de kisebb területű Bécs többször elnyerte a világ legélhetőbb városa címet.

Elisabeth Köstinger osztrák mezőgazdasági, regionális és turisztikai miniszter gyorsan reagált is az elhangzottakra, utalva Trump klímaváltozás-tagadására is: „nekünk ez lehetőség, hogy felhívjuk a figyelmet erdeink és országunk szépségére, de közben felfedjük az igazságot is a vitatható szavak mögött. Ausztria mindazok sorsát a szívén viseli, akik jelenleg is elszenvedik a klímaváltozás szörnyű következményeit, és őszintén reméljük, hogy a nyugati parti tüzeket sikerül megfékezni, amilyen gyorsan csak lehet.”

Az új bécsi zöld terekről szóló koncepcióból idéz a cikk:

„Bécsnek sok dolga lesz a klímaváltozással a következő néhány évben. A zöld felületek különösen nagy szerepet játszanak a klímaváltozás lassításában, illetve a változó klímához való alkalmazkodásban. Elengedhetetlenek a biodiverzitás megőrzéséhez, a levegő tisztaságához, a városi klíma mérsékléséhez, a vízszabályozás egyensúlyához, emellett természetes árnyékolóként szolgálnak.”

Több erről itt olvasható:

https://www.msn.com/hu-hu/hirek/newspanorama/b%c3%a9cs-a-t%c3%a9rk%c3%a9pen-csak-250-kilom%c3%a9terre-%c3%a9lhet%c5%91s%c3%a9g-szempontj%c3%a1b%c3%b3l-viszont-f%c3%a9ny%c3%a9vekre-van-budapestt%c5%91l/ar-BB19pfg7?li=BBOMZdz&ocid=ems.msn.dl.BugaboosCanada

Kép:

 Mobilitätsagentur Wien A szeptemberi Európai Mobilitási Héten a Bécsi Mobilitási Ügynökség ki is próbálta, mekkora helyet foglal el ugyanannyi ember, ha autóval, biciklivel vagy gyalog közlekedik. Fotó: Mobilitätsagentur Wien

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search