Minden ami fontos

Az IQOS használata nem egészségesebb, hanem kevesebb káros anyagot termel mint a hagyományos cigaretta, ezért kedvezőbb lehet a lakosság egészségére!

  1. július 7-én az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatala (FDA) engedélyezte a Philip Morris IQOS dohányhevítő rendszerének úgynevezett módosított kockázatú dohánytermék minősítéssel történő forgalmazását. Ez a második olyan alkalom, amikor az FDA egy termékre módosított kockázatú minősítésre adott felhatalmazást, és az első eset, hogy dohányipari termék (a kibocsátott káros vagy potenciálisan káros vegyi anyagok tekintetében) módosított kitettségű minősítésben részesül.

A döntéssel lehetővé válik, hogy a termék az Egyesült Államokban azzal az állítással kerüljön forgalomba, hogy az jelentősen kevesebb káros anyagot és potenciálisan káros anyagot termel, mint a cigaretta égetése, ezért várhatóan kedvezően hat a lakosság egészségére a cigarettázáshoz képest.

„A társaság által benyújtott adatok azt mutatják, hogy ezeknek a meghatározott termékeknek az engedélyezett információval történő értékesítése elősegítheti a függő felnőtt dohányosok hagyományos cigarettákról való leszokását és csökkentheti a káros vegyületeknek való kitettségüket, de csak abban az esetben, ha teljes mértékben átváltanak” - mondta Mitch Zeller, az FDA Dohánytermék Központjának Igazgatója. „Az FDA szorosan nyomon fogja kísérni, hogy hogyan használják a fogyasztók az IQOS-t annak meghatározása érdekében, hogy ezek a termékek megfelelnek-e ennek a lehetőségnek és nem okoz-e megnövekedett használatot a fiatalok körében. Fontos megjegyezni, hogy ezek a termékek nem biztonságosak, tehát az emberek, főként a fiatalok, akik jelenleg nem használnak dohánytermékeket, ne kezdjék el használni ezeket, vagy bármilyen egyéb dohányterméket.”

Részletek: https://www.webbeteg.hu/cikkek/szenvedelybetegseg/25466/az-iqos-dohanyhevito-rendszer

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search