Minden ami fontos

Dunakeszi városi hírcsokor 2020.04.09.

Változnak a helyi buszjáratok

A koronavírus járvány miatt Magyarország Kormánya 2020. március 28-tól április 11-ig kijárási korlátozást vezetett be, melynek következtében a helyi buszjáratainkon drasztikusan lecsökkent az utasok száma. 

Az Önkormányzat a jelen helyzethez igazodva úgy határozott, hogy 2020. április 02-től a helyi tömegközlekedést a szükségesre csökkenti.

Az 1, 1A, 1B, 2, 2A járatok csak hétfőtől – péntekig közlekednek, hétvégén nem. Az Auchan buszok változatlanul, a megszokott menetrend alapján közlekednek.

 

 

Az óvodai és bölcsődei ügyeletre vonatkozó fontos információk

A korábbiakban beszámoltunk róla, miszerint Magyarország Kormánya a lakosság egészségének és életének védelme érdekében úgy döntött, hogy a koronavírus járvány miatt digitális tanrendben működteti az iskolákat.

Dunakeszi Város Önkormányzata ezzel a döntéssel párhuzamosan az önkormányzati fenntartású bölcsődéket és óvodákat visszavonásig zárva tartja. Részletek IDE KATTINTVA elérhetők.

Az Önkormányzat az óvodákban és bölcsődékben ügyeletet szervez, amelyet az alábbi intézmények látnak el:

  • DÓHSZK Csillagszem Bölcsőde (Garas utca 28.)
  • DÓHSZK János utcai Tagóvoda (János utca 5.)

Kérjük, csak elkerülhetetlen esetben, kizárólag légúti megbetegedésre utaló tünetek nélkül vegyék igénybe az ügyeletet, amennyiben az elmúlt 14 napban nem járt a gyermek vagy közeli hozzátartozója külföldön. Az ügyeletet igénybevételéhez kérelemmel kell jelentkezni az intézménynél, a szülő a kérelemben az ügyelet okát indokolni köteles.

Ez a két intézmény a bölcsődék és óvodák számára ebéd átvételi pontként is működik, de kérjük, ezt szintén csak rendkívül indokolt esetben vegyék igénybe.

A DÓHSZK Család-és Gyermekjóléti Központban a személyes ügyfélfogadás határozatlan ideig szünetel, azonban a kollégák telefonon és e-mailben is rendelkezésükre állnak minden egyéb, felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Az Étkezési Csoportnál kérjük, mellőzzék a személyes ügyintézést, kizárólag telefont és e-mailt szíveskedjenek használni. A befizetésekhez pedig az átutalást szíveskedjenek választani.

A Kölcsey Ferenc Városi Könyvtár kölcsönzési szolgáltatása is szünetel minden további intézkedésig. Az ezidő alatt lejáró kölcsönzésekre nem számít fel késedelmi díjat a könyvtár.

Étkezési csoport elérhetősége:

Telefon: +3627504022

 Mobil: +36706994970

 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

https://www.dunakeszi.hu/hirek/view/1229/Z%C3%B6ld%20Dunakeszi%20-%202020%20tavasz#prettyPhoto/0/

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search