Minden ami fontos

Dunakeszi összefogott és összefog! Korábban Szonja gyógyulásáért!

Nem régen volt, hogy Dunakeszi összefogott egy Dunakeszi kislány gyógyulásáért, Szonja ápolásának, kezelésének biztosításáért. 

Erről szól a Szülők posztja - mintegy közbenső "jelentés" - , melyet közreadunk:

"Kedves Segítőink!
Tegnap bent voltunk betegszállítóval az I. számú gyermekklinikán, mert egyrészt csináltak egy tüdő-röntgent (aminek nagyon jó lett az eredménye), másrészt pedig megérkezett végre a köhögtetőgép, amit rendeltünk. A cég képviselője elhozta nekünk a klinikára, ott a doktornő pedig beállította Szonja számára személyre szabottan és meg is mutatta nekünk a kezelését.
Ez azért kell, mert a fekvőbetegeknél könnyen előfordul, hogy a váladék pang a tüdőben és ez tüdőgyulladást is okozhat. Aki ennyire legyengült, az ráadásul nem tud köhögni, csak szeretne. Szonja onkológus kezelőorvosa már hetekkel ezelőtt arról számolt be nekünk, hogy milyen jó eredményekkel használják az I-es klinikán a gépet. Megtudtuk, hogy a II-es gyermekklinika épp most gyűjt egy ilyenre. Ha már nekünk nem lesz rá szükségünk, felajánljuk nekik ezt a nagy értékű berendezést, aminek a beszerzését Ti tettétek lehetővé!

Szonját napi 3x kell köhögtetni egy maszk segítségével, utána pedig leszívni a felköhögött váladékot. Nagyon ügyesen együttműködik, apa pedig ügyesen működteti a gépeket (én még nem merem).

Szonja itthoni ápolásához természetesen nem csak ezt szereztük be, hanem az alapítványi számlán összegyűlt összegből sok-sok mindent rendeltünk. Többek között elektromos betegágyat, egy csőrlős beteg-emelő szerkezetet, masszírozó készüléket, csizma-szerűen lábra húzható nyirokmasszírozót (ez Szonja kedvence), oxigén-koncentrátort, levegőszűrőt... Van felfújható hajmosó medencénk is, amivel fekvőbeteg haját lehet megmosni. Ebből hármat rendeltünk és kettőt apa be is vitt a klinikára ajándékba, mert mikor ott voltunk, nekik nem volt és jól jött volna. Majd próbálom ezeket az eszközöket sorra megmutatni nektek.

Nagyon köszönjük még egyszer a sok segítséget, amiből apránként mi is próbálunk másoknak juttatni."

2020.03.13. 

https://szonjameggyogyul.wixsite.com/website

(a képen Szonja a köhögtetőgépet használja apával)

Cikk a Szülők engedélyével.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search