Minden ami fontos

Városi hírcsokor 2020.030.10.

Elmarad a Dunakeszi Viadal

Tisztelt Dunakeszi Lakosok!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy bár nagy várakozással voltunk az első családi viadal megtartására, de az operatív törzs kérésére, a központi megemlékezéshez hasonlóan a március 14-ei IX. Dunakeszi Viadalt és a március 15-ei városi ünnepséget a lakosság biztonsága érdekében le kell mondanunk.

Szíves megértésüket köszönjük.

Jelentősen átalakulhat Dunakeszi tömegközlekedése

Még tavasszal, de legkésőbb május végégig átalakulhat Dunakeszi tömegközlekedése. A jelenlegi körjáratok helyett csillagpontos rendszerben közlekednek majd a buszok. A változtatás előtt társadalmi egyeztetést kezdeményez az önkormányzat.

Az eddigi körjáratok helyett csillagpontos rendszert vezetnék be, hasonlóan a BKV-hoz. A csillagpontos közlekedési modell jobban hasonlít majd egy klasszikus tömegközlekedési rendszerre, vagyis rövidebb útvonalon, de jóval sűrűbben és több útvonalon járnak majd a helyi buszok. A városvezetés ezzel kívánja segíteni akarják az iskolába járást és csökkenteni a városon belüli autóforgalmat. Jelenleg folynak az egyeztetések, a tervek szerint az önkormányzat tavaszán, májusig szeretné bevezetni az új menetrendet. A helyi buszközlekedés az új csillagpontos rendszer bevezetése után is ingyenes marad.

"Zöldülő Dunakeszi" fotópályázat

Az Önkormányzat Környezetvédelmi Tanácsadó Testülete „Zöldülő Dunakeszi” címen fotópályázatot hirdet.

Életkortól függetlenül pályázhat minden dunakeszi lakos, aki kedvet, ösztönzést érez a fotózáshoz. A pályázat célja, hogy abban az időszakban mutassa be Dunakeszit, amikor a tavasz beköszöntével kizöldül a város, beérik faültetési programunk, valamint leggazdagabb az élővilágunk. Pályázni digitális, legalább 300 dpi-s felbontású fényképekkel lehet. Egyetlen kikötés az, hogy a fénykép Dunakeszin készüljön, a város természeti, környezeti értékeit mutassa be. Az elkészült művekből kiállítást rendezünk. A pályaműveket három tagú szakmai zsűri értékeli. Az első helyezés 25.000 Ft-os, a második 20.000 Ft-os, a harmadik pedig 15.000 Ft-os fotós ajándékutalványt nyer.

A pályaműveket digitális formában kérjük elküldeni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre. A pályázat időtartama 2020. március 1-től 2020 június 15-ig tart.

ó fényképezést, szép időt és kellemes időtöltést kívánunk minden lelkes fotósnak!

Környezetvédelmi Tanácsadó Testület

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search