Minden ami fontos

Hétmilliárdos beruházás épül Tatabányán, a lítiumos akkumulátorokhoz szükséges elektrolitok gyártása céljából

Hétmilliárd forintból létesít gyárat a dél-koreai Soulbrain vállalat Tatabányán, 4700 négyzetméteren lítiumos akkumulátorokhoz szükséges elektrolitokat gyártanak majd. A beruházáshoz a kormány 425 millió forint vissza nem térítendő készpénztámogatást nyújt.

Az elektromobilitás bejött Magyarországnak

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter elmondta, Magyarország számára eddig pozitív hatással járt, hogy az elektromobilitáshoz, az új autóipari korszakhoz köthető beruházások közül több is jött az országba. Korea piacvezető az elektromos akkumulátor gyártásában globálisan, és a két legnagyobb koreai elektromos akkumulátorokat gyártó vállalat jelenleg Magyarországon építi fel a világ legnagyobb elektromos akkumulátor gyárait. Az SK Innovation és a Samsung több milliárd euró beruházást hajt végre az országban, a világ legnagyobb elektromos akkumulátor gyártási kapacitását hozzák létre, amely újabb beszállítókat is vonz.

Bencsik János, a Fidesz országgyűlési képviselője emlékeztetett, hogy 2014-ben született meg az a kormányhatározat, amely Tatabánya és Esztergom térségét kiemelt járműipari és mechatronikai fejlesztési régióvá nyilvánította. Az elmúlt hat évben számos olyan beruházás valósult meg, mely kiemelte a Tatabánya-Oroszlány-Tata-Komárom városegyüttest az ország gazdasági életéből.

Többet erről itt lehet olvasni

https://autopro.hu/beszallitok/hetmilliardos-gigaberuhazas-erkezik-tatabanyara/291408?utm_source=startlap.hu&utm_medium=referral

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search