Minden ami fontos

Két gödi személy is érintett a 28 milliós kábítószerfogásban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói közel 28 millió forint értékű kábítószert foglaltak le; hat embert elfogtak, a hetedik terjesztőt, a 28 éves budapesti Sallai Dániel Györgyöt keresik.

Bűnügyi információ merült fel arra, hogy egy több főből álló társaság kábítószert árul Budapesten. Az információval összefüggésben ellenőrizték Budapest XIV. kerületében egy autó vezetőjét a BRFK Felderítő Főosztály munkatársai 2019. november 27-én. A kocsi átvizsgálásakor a rendőrök egy táskában több mint 11 kilogramm kábítószergyanús anyagot találtak, ezért elfogták és előállították az autó sofőrjét, a 49 éves gödi K. Oszkárt. A férfit kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként több helyen, Budapesten és Pest megyében is kutatást tartottak.

A rendőrök a kutatások során elfogtak, előállítottak és kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki három budapesti férfit; a 26 éves M. Józsefet, a 25 éves D. Zsoltot és a 32 éves K. Norbertet, valamint a 34 éves érdi Cs. Zoltánt és a 36 éves gödi P. Pétert. Az öt terjesztő lakásán és autójában összesen több mint 21 kilogramm kábítószergyanús anyagot, ötmillió forintot, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak és foglaltak le. A lefoglalt kábítószer piaci értéke közel 28 millió forint.

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search