Minden ami fontos

Mire jó a kerámia bevonat az autón?

Röviden, a kerámia kezelés megvédi az autó külsejét, és a kezelés után sokkal kevesebbszer kell tisztítani, karbantartani az autó külsejét. De ez nem minden, itt vannak a legfontosabb előnyök:

UV és OXIDÁCIÓTÓL VALÓ VÉDELEM

Ha az autót gyakran tesszük ki a nap sugarainak, akkor a festék oxidálódik, így a festés megkopik. A kerámia bevonat egy olyan felületet képez, mely nem engedi be az UV sugarakat a festékhez, így véd az UV károsodástól és a festék kifakulásától.

VÉDELEM A KÉMIAI FOLTOKTÓL ÉS A MARATÁSSAL SZEMBEN​

Az autó másik ellensége a savas szennyező anyagok melyek kémiai reakcióba lépnek a festéssel. A kémiailag ellenálló felület létrehozásával a kerámia bevonat bizonyos szennyezőanyagokat nem enged be a jármű festéséig. Az eredmény az, hogy a gépkocsi ellenáll a festésnek és a maratásnak, feltéve, hogy a szennyeződést időben eltávolítják.

EGYSZERŰ TISZTÍTÁS

A kerámia kezelés egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hidrofób, ami egy fantáziadús módon azt jelenti, hogy taszítja a vizet. Ha egy jármű hidrofób kerámia kezeléssel rendelkezik, akkor a víz a felületen gyöngy formát alkot és könnyebben legördül a felületről. Ez azt is jelenti, hogy az iszap és a szennyeződés nem az autó festékéhez tapad, így könnyebb a mosása.

ELKÉPESZTŐEN FÉNYES FELÜLET​

A jó kerámia kezelés növeli az autó festékének fényvisszaverő tulajdonságait, növeli a festék mélységét és tisztaságát. Így az autó ragyagóbb, fényesebb, hiszen több felületen tudja visszaverni a beérkező fényeket. Ha csillogó és mindig tiszta autót szeretnél, minimális erőbefektetéssel, keress minket.

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search