Minden ami fontos

Nemzetközi Street Food Fesztivál Budapesten szeptember 21-én és 22-én!

Soha nem volt még annyi food truck egy helyen az országban, mint amennyi az idei Nemzetközi Street Food Fesztiválon ígérkezik. Szeptember 21-én és 22-én közel 80 kocsi települ ki az Andrássy-ra, az Operától a Bajcsi-Zsinlinszky útig, hogy 14 ország konyháját mutassa be a közönségnek. A nemzetközi gasztronómia mellett szerepet kapnak a hazai ízek, bemutatkoznak ugyanis a legújabb mangalicából készült fogások is. Emellett a rendezvényen átadják a Hungarian Street Food Awards díjat, többek között az ország legjobb street foodosának járó elismerést. 

A világ ízeit kóstolhatják meg a kíváncsiskodók a Nemzetközi Street Food Fesztiválon szeptember 21-én és 22-én. A szervezők idén körülbelül 200 ezer látogatóra számítanak, amely meghaladja a tavalyi érdeklődést – írja közleményében a fesztivál.

A különleges koreai, mexikó vagy belga ízek mellett érdemes lesz megkóstolni a mangalicából készült ételeket is, amelyeket Itthon viszonylag kevesen fogyasztják ezt a fajta sertéshúst, ezért szeretnék népszerűsíteni hazánkban is.

Az eseményen kihirdetik a Hungarian Street Food Awards díjat, a szakmai zsűri és a közönség döntése alapján 8 kategóriában. A kategóriák között nem csak a legjobb pizzát, vagy hamburgert díjazzák, hanem a legszebb truckot is, illetve közönségkedvencet is választanak. Amellett, hogy kiválasztják a győzteseket, kiderül, ki képviselheti Magyarországot Malmőben az európai döntőben, azaz ki lesz az összetett első helyezett. Az eredményhirdetés szeptember 21-én 16.00 órakor lesz az Andrássy úti fesztiválon.

 

Forrás: Noizz.hu

 

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search