Minden ami fontos

Egyesült a Dunakeszi Kinizsi Futsal és a VSD Futsal szakosztálya

Együtt folytatja Dunakeszi két nagyágyúja

Dunakeszi sportéletének egyik történelmi fordulópontjához érkeztünk, amikor is a 2011-ben alapított Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub és a Városi Sportegyesület Dunakeszi újonnan alakult Futsal szakosztálya 2019 szeptemberétől egyesülnek.

„Mindig nagy öröm számomra, ha a sportban valami igazán jót alkothatunk. A Dunakeszi Kinizsi csatlakozása a VSD-hez is nagy öröm, mert lehetőséget kínál arra, hogy a jóból még jobbat alkossunk együtt, közös tudással, széles körben megszerzett tapasztalatokkal. A VSD-ben eddig is számos futsal tehetség sportolt, nekik ez az egyesülés kiváló lehetőség a további fejlődésre. Nem véletlen, hogy az új szakosztály felállításánál a szakmai vezetést egy vérbeli futsalosra bíztuk, aki jelenleg is a VSD edzői gárdáját erősíti. Safar Tony kiemelkedő eredményei közül csak néhány: jelenleg is aktív futsal játékos, 364 mérkőzésen 203 gólt lőtt. Játszott még Spanyolországban, Romániában és Angliában is, korábban 46-szor volt román válogatott játékos, követhetetlen cseleiről híres a futsal berkeiben. A szakosztály megszervezését illetően azonban a Kinizsire, azaz Kasza János kiemelkedő és inspiráló tapasztalatára építünk.” /Temesvári István, Városi Sportegyesület Dunakeszi, Elnök/

„A Városi Sportegyesület Dunakeszinél folyó kiváló szakmai és infrastrukturális háttér elegendő garancia számunkra, hogy csapataink a jövőben a VSD égisze alatt folytathassák pályafutásukat. A VSD vezetése örömmel vette csatlakozási szándékunkat, és biztosított bennünket, hogy a jövőben is a szakmaiság lesz a vezérlő elv az új szakosztályban. Megállapodás született arról, hogy 2019 őszétől átadjuk a Kinizsi játékosainak játékengedélyeit. A Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub vezetésének meggyőződése, hogy a játékosaink számára mind szakmai, mind mentális szempontból a legideálisabb jövőkép lehet a VSD Futsal szakosztályában való sportolás. Az új szakosztály szakembereinek kiválasztása jelenleg is folyamatban van, amelyről folyamatosan tájékoztatást adunk. /Kasza János, Városi Sportegyesület Dunakeszi, Futsal Szakosztályvezető, korábbi Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub menedszer/

 Tisztán látszik, hogy ilyen feltételek mellett nem is születhetett volna kedvezőbb megállapodás, mint a két csapat egyesülése, hiszen az Országos U15-ös futsalbajnokság négyes döntőjének is főszereplője volt a Kinizsi, ahonnan ezüstéremmel a nyakukban tértek haza a játékosok. Reméljük, hogy a 2019/20-as szezonban a VSD égisze alatt még további hasonló sikerekben lesz részünk.

Hajrá Dunakeszi, hajrá VSD, hiszen VELÜNK SPORTOL DUNAKESZI!

Mészáros-Schöffer Zsuzsa

Városi Sportegyesület Dunakeszi

Kommunikációs és marketing vezető

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search