Minden ami fontos

Halottakat mosnak, boncoláson vesznek részt az ittas vezetők! Kíméletlen kijózanító program!

Moldovában hamarabb visszakaphatják a jogosítványukat azok, akiket ittas vezetésen kaptak, ha részt vesznek egy olyan programban, amelyben nagyon durván szembesülnek tettük lehetséges következményeivel.

Halottakat mosdat, boncolásokon vesz részt és takarít Moldovában fél tucat olyan autós, akinek ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát - vette át a vajdasági Szabad Magyar Szó a Ma.hu internetes portál tudósítását, amely a Republika.md cikke alapján készült.

A program három hónapig tart, a részvevők kórházba is ellátogatnak, ahol segítenek a közúti balesetek áldozatainak és részt vesznek különböző tanfolyamokon, ahol az ittas vezetés veszélyeire hívják fel a figyelmet.

Ezenfelül 4000 moldovai lejt (63 ezer forint) kell fizetniük. Ha kiállják a megpróbáltatásokat, akkor hamarabb visszakapják a vezetői engedélyüket. A beszámoló szerint ez korántsem egyszerű: az egyik résztvevő például néhány perc után elhagyta a képzést, mert rosszul lett. Öt társa kibírta az első napot, s többen is azt mondták, hogy egy életre az agyukba vésték azt, amit a halottasházban láttak.

Forrás: napi.hu

 

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search