Minden ami fontos

Városi hírcsokor 2019.06.12.

Meseolvasás és Piknik Mozi a Katonadombon

Június utolsó hétvégéjén meseolvasással és szabadtéri mozi élménnyel várunk kicsiket és nagyokat egyaránt a Dunakeszi Katonadombra.

17:00: meseolvasás a legkisebbeknek a Dunakeszi mesekönyvből

18:00: VUK rajzfilm

20:00: Kincsem c. magyar, romantikus kalandfilm

Az esemény a Katonadombon, friss levegőn, szabadtéren lesz, ezért kérjük, hogy hozzatok magatokkal pokrócot, ülőalkalmatosságot, takarót és igény szerint ételt-italt. A filmeket óriás LED kivetítőn élvezheti a nagyközönség!

Találkozzunk június 29-én, szombaton!

 

Forgalmi rendváltozás Fót térségében

2019.06.11., keddtől forgalmi rendváltozás várható az M2-es autóút fejlesztése miatt Fót térségében. 

A forgalmi rend elsőként a Dunakesziről Fót felé vezető 2101-es út (Fóti út) körforgalma és a Hajcsár út közötti szakaszon módosul az M2-es autóút felett átvezető híd szerkezeti felújítása miatt.

Várhatóan június 11-én egyirányúsítják a forgalmat az érintett szakaszon Fótról Dunakeszi irányába, így az M2-esre történő felhajtás mindkét településről továbbra is elérhető marad. A hídszerkezet felújítása várhatóan szeptemberig zajlik – fűzték hozzá.

A tájékoztatás szerint a 2101-es út és a Hajcsár út csomópontjában körforgalmat építenek ki, emiatt jelzőlámpák telepítésére is szükség lesz június végétől. 

szeptemberig fennálló új forgalmi rend szerint az M2-es autóutat Fót északi részénél, a Németh Kálmán út felé lehet majd elhagyni. Az új kihajtóág megnyitásával egy időben a meglévő Dunakeszi–Fót csomópont lehajtóját ideiglenesen lezárják.

Közölték azt is, hogy az épülő Fót északi csomópontban a nyugati körforgalom befejezéséhez szintén szükség van félpályás forgalomkorlátozásra, amely júliustól augusztus közepéig lesz érvényben.

Forrás: hirado.hu, nif.hu 

 

Ők lesznek a Mozdulj Dunakeszi meglepetés vendégei!

Az idei nyár folyamán is három meglepetés vendéget szerveztünk Nektek a Mozdulj Dunakeszi egész nyáron át tartó programsorozatára.

A Mozdulj Dunakeszi! Facebook oldalán megszavaztátok, hogy kiket látnátok szívesen az idei rendezvénysorozat meglepetés vendégeiként. A legtöbb szavazat Péntek Enikőre, Rubint Rékára és Tatarek Rezsőre érkezett.

Ennek megfelelően június 24-én Péntek Enikő, július 24-én Tatarek Rezső és augusztus 30-án ismét Rubint Réka mozgatja meg a dunakeszieket a Katonadombon!

Az órák az Önkormányzat jóvoltából, az előző évekhez hasonlóan ingyenesek és minden esetben 18:30-19:30-ig tartanak.

Gyertek, mozduljunk együtt!

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search