Minden ami fontos

Nagy változások lesznek az M2-es fóti lehajtójánál június 11.-től!

EGYIRÁNYÚSÍTJÁK A FELHAJTÁST AZ M2-RE A FÓTI ÚT FELÖL.

Következő szakaszához érkezett az M2 autóút fejlesztése, 2019 nyarától forgalomkorlátozás mellett folyik a csomópontok építése és felújítása.

A Dunakeszi-Fót forgalmi csomópontban a hídszerkezet felújítása miatt a 2101 j. út körforgalma és a Hajcsár út közötti szakaszon változik meg elsőként a forgalmi rend. Várhatóan 2019. június 11-től egyirányúsítják a forgalmat a Fóti úton Fótról Dunakeszi irányába, így az M2 autóútra történő fel- és lehajtás mindkét településről továbbra is elérhető marad. A hídszerkezet felújítási munkái előreláthatóan 2019. szeptemberig zajlanak majd.

A 2101 j. út Hajcsár úti csomópontjában létesítendő körforgalom építési munkái miatt ideiglenes jelzőlámpák telepítésére is szükség van, melyet a tanítási időszakot követően 2019. június végétől végez a kivitelező. Az új forgalmi rend szerint az M2 autóutat a Németh Kálmán útra vezető kihajtón keresztül lehet majd elhagyni. A kihajtóág megnyitásával egyidőben a meglévő Dunakeszi-Fót csomópont lehajtóját ideiglenesen lezárják. Ez a forgalmi rend előreláthatóan 2019. szeptemberig áll fenn.

Az épülő Fót északi csomópontban a 21101 j. út nyugati körforgalom befejező munkáihoz szintén szükség van a félpályás forgalomkorlátozás kiépítésére, melyet tervezetten 2019 júliusától augusztus közepéig végez a kivitelező.

A szeptemberig fennálló új forgalmi rend szerint az M2-es autóutat Fót északi részénél, a Németh Kálmán út felé lehet majd elhagyni. Az új kihajtóág megnyitásával egy időben a meglévő Dunakeszi–Fót csomópont lehajtóját ideiglenesen lezárják.

Közölték azt is, hogy az épülő Fót északi csomópontban a nyugati körforgalom befejezéséhez szintén szükség van félpályás forgalomkorlátozásra, amely júliustól augusztus közepéig lesz érvényben.

Következő TV-műsorok

Események nem találhatóak

Sportesemények

Események nem találhatóak
Hirdetések

Professzionális zenekarok hangosításától a házi diszkóig mindenben profik vagyunk!

Állás

Dohányboltba, dunakeszi munkahelyre munkatársat keresünk 8 órás munkaidőre!

Állás

A Dunakeszi Közüzemi Nonprofit Kft. azonnali kezdéssel, hosszú távú munkalehetőséget kínál az alábbi munkakör betöltésére:

Tovább

Dunakeszi, Veresegyház, Fót Göd városok hírei és hirdetései!

Dunakeszi Járás hírportálja!

Pest megye 5. számú egyéni választókörzet városainak tudósítója!

Keszi Channel: hírek, hirdetések Kábeltelevízión és interneten!

2120. Dunakeszi Fő út 70.
Postacím: 2122. Dunakeszi Pf. 7.


Fax: +36 (27) 392 193
Tel.: +36 (20) 222 9990

© 2018 Keszi Channel

Search